DELTACO – Älykäs siirrettävä ilmastointilaite, viilennys, korkeintaan 35m² tiloihin (SH-AC02)

Ale!

389,90 434,00 314,44 350,00

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Heti toimitettavissa 137 kpl
Toimitusaika 2-5 Arkipäivää

Tuotetiedot

Tuotekoodi SH-AC02
Valmistaja DELTACO
Maksa erissä keskimäärin noin 19,50 /kk
(Joustava erämaksu, 24 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 467,50 - Lue lisää

Kuvaus

Siirrettävä ilmastointilaite, jonka viilennyskapasiteetti soveltuu korkeintaan 35 m² tilaan. Viilennystoiminnon lisäksi tuotteessa on toimintatiloina kosteudenpoisto sekä pelkkä puhallus. Ilmastointilaitetta saa ohjattua näppärästi joko kaukosäätimellä tai näytön painikkeilla. Mukana tulee ikkunatiivistesarja, jonka avulla on helppo ylläpitää haluttua huonelämpötilaa.

  • Useita älytoimintoja (ajastus, automatisointi, käyttöskenaariot jne.)
  • Tukee puheohjausta (Amazon Alexa ja Google Home)
  • Viilentää jopa 35 m²:n huoneen
  • Kolme eri toimintatilaa
  • Ikkunatiivistesarja tulee mukana
  • Äänentaso 54 – 65 dB(A)
  • Ajastettu käynnistys (korkeintaan 24 tuntia) ja lepotila
  • Helppokäyttöinen LED-ohjauspaneeli
  • Helppo siirtää huoneesta toiseen
  • Pakkauksen sisältö: ilmastointilaite, kaukosäädin, 1,5 m ulkoputki, ulkoputken sovitin, ikkunatiivistesarja

Joustava ohjaus
Ilmastointilaitetta voi ohjata suoraan ohjauspaneelista tai erillisellä kaukosäätimellä. Sitä voi hallita myös DELTACO Smart Home -sovelluksella, jonka saa asennettua helposti älypuhelimeen. Onko sinulla lisäksi kotona Amazon Alexaan tai Google Homeen perustuva puheohjaus? Saat valittua halutun lämpötilan puheen avulla.

Smart Home -sovellus
Voit integroida ilmastoinnin osaksi älykotia asentamalla DELTACO Smart Home -sovelluksen. Sovelluksen avulla saat asetettua korkeintaan 24 tunnin ajastuksen tai luotua aikataulun, jonka mukaisesti ilmastointilaite on päällä. Sovelluksen asentaminen on helppoa, riittää että noudattaa ohjeita sen kytkemisestä langattomaan verkkoon. Tällä tavoin saat otettua ilmastoinnin tarkkaan hallintaan ja luotua kodista energiatehokkaamman.

Neljä eri toimintatilaa
Ilmastointilaite, puhallin ja kosteudenpoistin – kolme toimintoa yhdessä laitteessa. Tämän ansiosta saat asetettua lämpötilan ja ilmankosteuden haluamaksesi. Viilennyksessä on ilmavirtana 400 m³/h, ja sen avulla voi jäähdyttää korkeintaan 35 m²:n tilan. Kosteudenpoistossa on kapasiteettina jopa 55 litraa vuorokaudessa, mikä pienentää huoneen ilmankosteutta tehokkaasti.

Mukana tulee ikkunatiivistesarja
Laitteen ulkoputki on helppo asentaa ikkunaan. Näppärä ikkunatiivistesarja estää ulkoilman kulkeutumisen sisälle, joten saat ylläpidettyä haluamaasi lämpötilaa. Koska tuote ei vaadi kiinteää asennusta, se soveltuu sekä kerros- että omakotitaloon.

Helppo siirtää huoneesta toiseen
Ilmastointilaite on kompakti ja sisältää pyörät, joten sen pystyy siirtämään haluamaansa paikkaan. Tämän ansiosta sillä saa aikaan haluamansa lämpötilan missä tahansa, oli kyseessä sitten kotitoimisto tai makuuhuone.

Huom! Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Data-Systems ei vastaa virheellisistä tiedoista.

Lisätiedot

Paino 26 kg (kilogramma)
Valmistaja

Tuotekoodi

SH-AC02

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DELTACO – Älykäs siirrettävä ilmastointilaite, viilennys, korkeintaan 35m² tiloihin (SH-AC02)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *