Viallisen tuotteen takuuvaihto

Asiakaspalvelumme auttaa teitä laitteen ongelmanratkonnassa, vikatilanteessa voitte ottaa yhteyttä tekniseen tukeemme osoitteessa [email protected].

Takuuaikana normaalikäytössä vikaantunut laite korjataan / korvataan uudella. Useimmat valmistajat hoitavat takuunsa suoraan loppukäyttäjän kanssa, ja tämä on myös nopein tapa saada takuu hoidettua. Katso oheiselta listalta laitteesi huoltoliikkeen yhteystiedot.

Jos tuotteesi valmistajaa ei löydynyt listasta, voitte täyttää linkin alta löytyvän takuuvaihtolomakkeen tuotteen palautusta varten. Saatte palautukseen  vaadittavan palautusnumeron sähköpostilla.

Kaikilla myymillämme tuotteille on vähintään 12 kk takuu, paitsi akut 3kk. Jos tuotetta ei voida korvata tai vaihtaa hyvitetään tuotteesta ensimmäisen vuoden aikana 100% ja tämän jälkeen ikävähenys on 20% / vuosi. Tuotteet joilla on pidempi takuu kuin viisi vuotta vaihdetaan tämän ajan sisällä Data-Systemssin toimesta. Tämän jälkeen takuuasiat pitää hoitaa suoraan valmistajan kanssa, esim. tuotteet joille valmistaja antaa elinkäisentakuun.

Siirry täyttämään lomake »