Data-systems Oy

Historia ja tavaramerkkimme

Data-Systems on vuonna 1993 perustettu perheyritys. Alkuvuosina toimintamme oli keskittynyt vahvasti muistituotteisiin ja laajentunut vähitellen lähes kaikille IT-tuotteiden osa-alueille. Tuotevalikoimamme kattaa tällä hetkellä yli 200.000 tuotetta ja on yksi Suomen suurimmista. Edustamme monia Suomessa harvinaisia merkkejä.

Visiomme

Data-Systemssin toimintaidea on tarjota hyvin toimivia sähköisenkaupan palveluita pitkälle kehitetyn verkkokauppamme kautta. Laajat ostokanavamme takaavat nopeat toimitusajat ja pystymmekin toimittamaan yli 90 % tilatuista tuotteista jo seuraavaksi arkipäiväksi. Tuotteemme toimitetaan Itellan, UPS:in ja TNT:n palveluja käyttäen.

Sähköiset palvelut

Data-Systemsin ensimmäinen sähköinen kauppapaikka avasi ovensa vuonna 1996. Siitä lähtien yrityksen kotisivuja on kehitetty aktiivisesti ja asiakkaan näkökulmasta. Heinäkuussa 2013 julkaisimme verkkokauppamme kolmannen ja samalla täysin uuden kehitysversion. Kolme tuotekonfiguraattoria auttavat mm. oikean muistin, kaapeleiden ja varaosien valinnassa.

Riippumaton ja ekologinen

Yhtiömme on 100 %:sti yksityisessä omistuksessa ja lähes velaton. Kaikki toimintamme tapahtuu omarahoituspohjalta, joten toimintamme on vakaalla pohjalla. Myös ympäristöstä huolehtiminen on meille tärkeä asia. Käytämme ainoastaan kierrätyskelpoisia ja ekologisia toimistotarvikkeita ja pakkaus- materiaaleja. Huolehdimme vanhojen ATK-laitteiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

Asiakkuudet

Kestävän asiakassuhteen luominen on yksi tärkemmistä tavoitteistamme. Asiakaskuntamme koostuu etupäässä yrityksistä ja valtionlaitoksista, mutta myös kuluttaja-asiakkaat ovat meille tärkeitä. Oli ostoksesi pieni tai suuri saat aina yhtä hyvää palvelua. Ostamalla Data-Systemssistä tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.