Historia ja tavaramerkkimme

Data-Systems on vuonna 1993 perustettu perheyritys. Alkuvuosina toimintamme oli keskittynyt vahvasti muistituotteisiin ja laajentunut vähitellen lähes kaikille IT-tuotteiden osa-alueille. Tuotevalikoimamme kattaa tällä hetkellä yli 800.000 tuotetta painottuen varaosiin ja tarvikkeisiin.

Visiomme

Data-Systemssin toimintaidea on tarjota hyvin toimivia sähköisenkaupan palveluita pitkälle kehitetyn verkkokauppamme kautta. Laajat ostokanavamme takaavat nopeat toimitusajat ja pystymmekin toimittamaan yli 90 % tilatuista tuotteista 2-3 arkipäivässä. Tuotteemme toimitetaan Postin, UPS:in ja TNT:n palveluja käyttäen useimmiten suoraan valmistajan tai maahantuojan varastolta. Tuotteita voi tilata myös noutopisteeseemme Espoon Kuusiniementielle.

Sähköiset palvelut

Data-Systemsin ensimmäinen sähköinen kauppapaikka avasi ovensa vuonna 1996. Siitä lähtien yrityksen kotisivuja on kehitetty aktiivisesti ja asiakkaan näkökulmasta. Elokuussa 2018 julkaisimme verkkokauppamme neljännen ja samalla täysin uuden kehitysversion. Kuusi tuoteopasta auttavat mm. oikean muistin, kaapeleiden ja varaosien valinnassa.

Riippumaton ja ekologinen

Yhtiömme on 100 %:sti yksityisessä omistuksessa ja perinteinen perheyritys. Oli ostoksesi pieni tai suuri saat aina yhtä hyvää palvelua. Ostamalla Data-Systemssistä tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Myös ympäristöstä huolehtiminen on meille tärkeä asia. Käytämme ainoastaan kierrätyskelpoisia ja ekologisia toimistotarvikkeita ja pakkaus- materiaaleja. Huolehdimme vanhojen IT-laitteiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

Asiakkuudet

Kestävän asiakassuhteen luominen on yksi tärkemmistä tavoitteistamme. Asiakaskuntamme koostuu etupäässä yrityksistä ja valtionlaitoksista, mutta myös kuluttaja-asiakkaat ovat meille tärkeitä.