Maksu noudettaessa

Noudettaessa maksuvälineinä käyvät käteinen, Visa, Visa Electron, sekä MasterCard. Suosithan korttimaksamista.

Verkkopankki

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien verkkomaksupainikkeet, myös Nordea B2B.

Luotto- ja maksukortti

Voit maksaa tilauksesi kätevästi Visa, Visa Electron ja MasterCard korteilla.

Käytössämme on Verified by Visa 128-bit SSL -suojattu yhteys. Useimmat korttien myöntäjät vaativat maksun vahvistamisen tapahtuvan verkkopankkitunnuksilla.

Walley lasku ja tililuotto

Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa Kertaostos maks. 5000 € Laskulla 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Laskun voi muuttaa ennen eräpäivää osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika max 36 kuukautta.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

OP Lasku – kaikkien pankkien asiakkaille

Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa Kertaostos maks. 5000 € Laskulla 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä per ostos 2,95 €. Laskun voi muuttaa ennen eräpäivää osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika max 36 kuukautta. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oy Lue lisää op.fi/henkilöasiakkaat

MobilePay

Helppoa maksamista: Ostokset voi maksaa syöttämällä puhelinnumeron ja hyväksymällä MobilePay-sovelluksessaMaksujen suorittaminen on kätevää: Puhelin on yleensä helpommin käsillä kuin maksukortit, maksaminen on nopeampaaLisätietoja:

Mobilepay kotisivu

Lasku yrityksille 14 päivää

Tämä maksutapa mahdollistaa vakavaraisille yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtionlaitoksille ostaa tuotteita laskua vastaan. Tilaaminen laskua vastaan ei ole mahdollista toiminimellä, yksityisille elinkeinonharjoittajille, avoimelle- tai kommandiittiyhtiölle. Toimitus on mahdollinen vain yrityksen viralliseen osoitteeseen.

Tilausprosessi keskeytyy ensimmäisellä kerralla luottopäätöksen hakemisen ajaksi. Luottopäätös tulee arkisin työaikana normaalisti alle kahdessa tunnissa. Jos luottopäätös on negatiivinen, saatte sähköpostin, jossa on linkki ostoskoriin ja voitte valita toisen maksutavan.

Toimitamme laskut vain sähköisesti verkkolaskuna tai vaihtoehtoisesti pdf-muodossa sähköpostilla. Erääntyneiden laskujen huomautusmaksu 5,00 € + voimassa oleva viivästyskorko. Kahden huomautuksen jälkeen erääntynyt saatava siirtyy perintään ja saatavasta syntyy maksuviive ilmoitus Suomen Asiakastiedolle.

Pienlaskutuslisä alle 100.00 € sis. alv tilauksille on 4,90 €.

Yritysleasing

Grenke leasing tarjoaa ainutlaatuisen ja joustavan vaihtoehdon laitteiden hankkimiseen rahoituksella. Saat luottopäätöksen ostokori vaiheessa, eikä teidän tarvitse täyttää monimutkaisia hakemuksia. Y-tunnus riittää.

Vuokraamalla laitteet ostamisen sijasta, säästätte rahaa itse liiketoimintaan. Vuokraamalla saatte lisäksi tehostettua uusien hankintojen budjetointia. Leasing takaa todellisia verohyötyjä. Laitteistoja on helppo hallinnoida ja kulut ovat ennakoitavissa. Leasingrahoitusta voi hakea IT-laitteisiin, joiden kokonaishankintahinta on yli 500€ (alv 0%). Rahoitus on mahdollista räätälöidä 12-60 kuukauden pituiseen sopimusaikaan, riippuen laitteiston tyypistä sekä rahoitettavasta summasta. Laitteiden yhteydessä on mahdollista rahoittaa niihin kuuluvia tarvikkeita. Pelkkiä tarvikkeita, palveluita tai alle 500€ (alv 0%) hankintoja ei voida rahoittaa. Rahoitus on mahdollista y-tunnuksen omaaville tahoille. Rahoitus edellyttää aina myönteisen luottopäätöksen. Lisätietoa rahoituksesta saat tästä

 

Klarna lasku

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

· Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä

· Maksuaika aina 30 vuorokautta

· Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja

· Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi

· Mahdollisuus maksaa lasku myös useammassa erässä

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarna maksa osissa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienissä erissä Klarna Tilillä. Tilillä maksaessasi vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset kootaan yhdelle tilille ja kuukausilaskulle, vaikka olisit maksanut maksutavalla useassa eri verkkokaupassa useita eri tilauksia.  Voit aina halutessasi maksaa myös koko velan kerralla.