Maksu noudettaessa

Noudettaessa maksuvälineinä käyvät käteinen, Visa, Visa Electron, sekä MasterCard.

Verkkopankki

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien verkkomaksupainikkeet

Luotto- ja maksukortti

Voit maksaa tilauksesi kätevästi Visa, Visa Electron ja MasterCard korteilla.

Käytössämme on Verified by Visa 128-bit SSL -suojattu yhteys. Useimmat korttien myöntäjät vaativat maksun vahvistamisen tapahtuvan verkkopankkitunnuksilla.

Klarna lasku 14 päivää

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

· Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä

· Maksuaika aina 14 vuorokautta

· Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja

· Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi

· Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutuslisä 2,90 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarna tili

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi pienissä erissä Klarna Tilillä. Tilillä maksaessasi vastaanotat tilaamasi tuotteet ennen kuin olet maksanut niitä. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset kootaan yhdelle tilille ja kuukausilaskulle, vaikka olisit maksanut maksutavalla useassa eri verkkokaupassa useita eri tilauksia. Laskutuslisä on 3,95 euroa / lasku, tilausten määrästä riippumatta. Voit aina halutessasi maksaa myös koko velan kerralla.

Todellinen vuosikorko

Laina aikaSumma 500 euroaSumma 1000 euroa

3 kuukautta 19,74 % 16,57 %
6 kuukautta 23,05% 17,08 %
12 kuukautta 19,96 % 18,00 %
24 kuukautta 23,05 % 19,51 %

Klarnan Tili ja Osamaksu vaihtoehtojen maksukustannuksista

Todellinen vuosikorko

Laina aika Summa 500 € Summa 1000 €
3 kk 23,05 % 19,51 %
6 kk 19,96 % 18,00 %
12 kk 19,74 % 17,08 %
24 kk 16,57 %

 

Klarnan Kampanjat ja Klarna joustava erämaksun maksukustannukset

Laina-aika Minimisumma Luoton avausmaksu Korko
3 kk 100 € 4,99 € 14,99%
6 kk 100 € 4,99 € 14,99%
12 kk 500 € 8,99 € 14,99%
24 kk 1000 € 24,99 € 14,99%

Perusvaatimukset lasku- ja tililuoton myöntämiseksi

· Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias.

· Osoitteesi tulee löytyä Suomen väestörekisteristä.

Laskulla ja erissä maksaessasi sinun tulee luovuttaa henkilötunnuksesi. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luoton niiden perusteella. Tilaus toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu, alkaen 5 euroa sekä voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7 % lisäkorolla).

Luotonantaja Klarna Tilissä on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431). Jos sinulla on tiliin liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä [email protected] tai soittamalla numeroon 09- 42599771.

Collector lasku ja osamaksu

Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa Kertaostos maks. 5000 € Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun Laskutuslisä per ostos 2,95 €. Laskun voi muuttaa ennen eräpäivää osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika max 36 kuukautta.

Mastercard (Masterpass)

Masterpassia voivat ensimmäisenä käyttää Nordean asiakkaat, kaikilla päätelaitteilla pöytäkoneista älypuhelimiin. Mobiilisovellus on saatavilla Androidille ja iOS:iin.Lue lisää: masterpass.com

MobilePay

Helppoa maksamista: Ostokset voi maksaa syöttämällä puhelinnumeron ja hyväksymällä MobilePay-sovelluksessaMaksujen suorittaminen on kätevää: Puhelin on yleensä helpommin käsillä kuin maksukortit, maksaminen on nopeampaaLisätietoja:

Mobilepay kotisivu Mobilepay Youtube kanava Kuluttajien käyttöehdot

OP Lasku

OP Osta laskulla –rahoitus on hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset erissä

Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka tarkistaa kuluttajan luottotiedot ennen rahoituksen myöntämistä OP Osta laskulla on tarkoitettu

  • Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
  • Kuluttaja saa ensimmäiselle maksuerälle maksuaikaaa 30 päivää
  • Osta laskulla –rahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle
  • Kuluttaja voi halutessaan maksaa koko velan kerralla pois
  • Osta laskulla –rahoituksen korko on kiinteä 14,95 % ja maksutavasta peritään kuluttajalta 2 euron laskutuspalkkion laskulta

Lisätietoja: www.op.fi

PIVO

Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa ostokset ilman pankkitunnuksia. Pivo-maksutapa tukee myös Siirto-maksua. hyväksyt maksun matkapuhelimella Pivo-sovelluksessa tai Siirto-maksun ollessa kyseessä kuluttajan valitsemalla Siirto-maksua tukevalla sovelluksella

Lasku yrityksille 14 päivää

Tämä maksutapa mahdollistaa vakavaraisille yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtionlaitoksille ostaa tuotteita laskua vastaan. Tilaaminen laskua vastaan ei ole mahdollista toiminimellä, yksityisille elinkeinonharjoittajille, avoimelle- tai kommandiittiyhtiölle. Toimitus on mahdollinen vain yrityksen viralliseen osoitteeseen.

Tilausprosessi keskeytyy ensimmäisellä kerralla luottopäätöksen hakemisen ajaksi. Luottopäätös tulee arkisin työaikana normaalisti alle kahdessa tunnissa. Saatte tämän jälkeen sähköpostiinne linkin, jonka kautta tilaus pitää vielä hyväksyä lopullisesti. Jos luottopäätös on negatiivinen, voitte valita toisen maksutavan tai halutessanne peruuttaa tilauksen.

Toimitamme laskut vain sähköisesti verkkolaskuna tai vaihtoehtoisesti pdf-muodossa sähköpostilla. Erääntyneiden laskujen huomautusmaksu 5,00 € + voimassa oleva viivästyskorko. Yli 14 vuorokautta myöhässä olevat laskut siirrämme huomautuksen jälkeen Lindorff Oy:lle perittäväksi.

Pienlaskutuslisä alle 100.00 € sis. alv tilauksille on 4,90 €.

Yritysleasing

Grenke leasing tarjoaa ainutlaatuisen ja joustavan vaihtoehdon laitteiden hankkimiseen rahoituksella. Saat luottopäätöksen ostokori vaiheessa, eikä teidän tarvitse täyttää monimutkaisia hakemuksia. Y-tunnus riittää.

Vuokraamalla laitteet ostamisen sijasta, säästätte rahaa itse liiketoimintaan. Vuokraamalla saatte lisäksi tehostettua uusien hankintojen budjetointia. Leasing takaa todellisia verohyötyjä. Laitteistoja on helppo hallinnoida ja kulut ovat ennakoitavissa. Leasingrahoitusta voi hakea IT-laitteisiin, joiden kokonaishankintahinta on yli 500€ (alv 0%). Rahoitus on mahdollista räätälöidä 12-60 kuukauden pituiseen sopimusaikaan, riippuen laitteiston tyypistä sekä rahoitettavasta summasta. Laitteiden yhteydessä on mahdollista rahoittaa niihin kuuluvia tarvikkeita. Pelkkiä tarvikkeita, palveluita tai alle 500€ (alv 0%) hankintoja ei voida rahoittaa. Rahoitus on mahdollista y-tunnuksen omaaville tahoille. Rahoitus edellyttää aina myönteisen luottopäätöksen. Lisätietoa rahoituksesta saat tästä