Yleistä tietoa toimitustavoista

Arkisin ennen klo 14:00 jätetyt tilaukset pyritään käsittelemään saman päivän aikana. Muutoin toimitusaika lasketaan alkavaksi seuraavasta arkipäivästä. Tuotteen toimitusaika voi vaihdella tuotteittain. Jos osatoimitus ei ole sallittu lasketaan toimitusaika sen tuotteen mukaan jolla on pisin toimitusaika.

Kaikki toimitusajat ovat viitteellisiä. Data-Systems ei pysty vaikuttamaan esim. kuljetusliikkeestä tai toimittajan virheestä tapahtuvaan viivästykseen. Kriittisissä tilauksissa pyydämme käyttämään toimitustapaa “suoratoimitus” jolloin toimitus tapahtuu suoraan maahantuojan tai valmistajan varastolta.

Huom! Haja-asutusalueille, Pohjois-Suomeen ja Ahvenanmaalle toimitusaika saattaa olla arvioitua pidempi.

Jos kuljetus on tilattu perille asti, tulee sitä olla vastaanottamassa henkilökohtaisesti. Muutoin se palautuu lähimpään postitoimipaikkaan tai terminaaliin. Uusi kuljetus on yleensä maksullinen, mutta lähetyksen voi noutaa edelleen maksutta.

 

Nouto Data-Systemssistä

Noudettaessa maksuvälineinä käyvät käteinen, Visa, Visa Electron, sekä MasterCard. Tuotteen voi halutessaan maksaa myös ennakkoon monipuolisilla maksutavoilla.

Kun tilaus on valmis noudettavaksi lähetämme teille sähköposti-ilmoituksen.

Jos olette tilanneet tuotteita noutoon laskulla, osamaksulla, laskulla yrityksille tai yritysleasing maksutapoja käyttäen tulee teidän todistaa henkilöllisyytenne tilausta noudettaessa.

Noutopisteemme palvelee arkisin klo: 10-18 osoitteessa Kuusiniementie 8, 02710 Espoo.

Postin kirjelähetys

Tietyt tuotteet kuten muistikortit joiden paksuus on alle 25 mm ja lähetyksen arvo alle 75,00 eur sis. alv  voidaan toimittaa kirjelähetyksenä.

Huom! Jos tuotteen toimittaminen kirjeenä ei ole mahdollista esim. suuren määrän takia – lähetetään tuotteet Postin Economy pakettina ilman lisäveloitusta.

Postipaketti

Toimitetaan lähimpään postiin seuraavaksi arkipäiväksi klo 16:00 mennessä, siitä kun tavara on toimitettavissa. Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta. Jos olette tilanneet useita tuotteita, lasketaan toimitusaika sen tuotteen mukaan jolla on pisin toimitusaika, jos osatoimitusta ei ole hyväksytty tilauksella.

Huom! Data-Systems pidättää oikeuden toimittaa tuotteen kirjelähetyksenä mikäli se käytännöllistä tuotteet koko ja arvo huomioiden.

Pakettiautomaatti

Nouda tilauksesi valitsemastasi pakettiautomaatista. Saat ohjeet lähetyksen noutamiseen tekstiviestillä. Paketti on ympäristöystävällinen Posti Green-lähetys.

Posti Express-paketti 9

Toimitetaan kotiin tai työpaikalle seuraavaksi arkipäiväksi klo 9:00 mennessä, siitä kun tavara on toimitettavissa. Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta.

Jos annetussa osoitteessa ei olla henkilökohtaisesti vastaanottamassa lähetystä, palautuu se lähimpään postitoimipaikkaan. Uusi kuljetus on maksullinen, mutta lähetyksen voi noutaa postista maksutta.

Posti Express-paketti 14

Toimitetaan kotiin tai työpaikalle seuraavaksi arkipäiväksi klo 14:00 mennessä, siitä kun tavara on toimitettavissa. Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta.

Jos annetussa osoitteessa ei olla henkilökohtaisesti vastaanottamassa lähetystä, palautuu se lähimpään postitoimipaikkaan. Uusi kuljetus on maksullinen, mutta lähetyksen voi noutaa postista maksutta.

Posti Kotipaketti

Toimitetaan seuraavaksi päiväksi kotiin tai työpaikalle klo 9-21:n välisenä aikana, siitä kun tavara on toimitettavissa.

Posti soittaa etukäteen ja voitte sopia toimitusajan itsellenne parhaiten sopivaan aikaan. Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta.

Suoratoimitus

Nopea tapa tilata yksittäisiä tai samalta toimittajalta tulevia tuotteita, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Sisä-Suomeen ja haja-asutusalueille toimitusaika voi olla pidempi.

Toimitustapahtuu toimittajastamme riippuen Postin Express Business Day, TNT:n tai UPS:n kuljetusta käyttäen.

Huom! Suoratoimituksista ei toimiteta seurantatunnusta.