Yleistä tietoa toimitustavoista

Tuotteen toimitusaika ilmoitetaan tuotteen tuotekortilla yksilöllisesti arkipäivinä. Klo 14:00 mennessä jätetyt tilaukset pyritään käsittelemään samana päivänä. Toimitusajat ovat aina viitteellisiä ja parhaita mahdollisia arvioita. Pikapaketti ja nopeutettu toimitus eivät ole  tae siitä, että tuote on perillä seuraavana päivänä. Tähän vaikuttaa mm. lähetyksen koko, kuljetusyhtiöiden ruuhkat, häiriöt, lakot ym. Valittu toimitustapa alkaa siitä kun tuote on toimitettavissa. Tilaustuotteen toimitusaikaa ei voi tällä tavoin nopeuttaa. Haja-asutusaluelle toimitusaika voi olla pidempi.

Kriittisissä tilauksissa pyydämme käyttämään toimitustapaa ”suoratoimitus” jolloin toimitus tapahtuu suoraan maahantuojan tai valmistajan varastolta.

Nouto Data-Systemssistä

Noudettaessa maksuvälineinä käyvät Debit ja Credit -kortit, sekä käteinen. Sujuvan asioinnin kannalta tilaukseen ennakkoon maksu verkkokaupassa on aina ensijainen toiveemme. Kun tilaus on valmis noudettavaksi lähetämme sähköposti-ilmoituksen.

Jos olette tilanneet tuotteita noutoon Klarna laskulla, osamaksulla, laskulla yrityksille tai yritysleasing maksutapoja käyttäen tulee teidän todistaa henkilöllisyytenne tilausta noudettaessa.

Noutopisteemme palvelee arkisin klo: 09:00 – 17:00 osoitteessa Kuusiniementie 8, 02710 Espoo.

Huom! Data-Systemssillä ei ole perinteistä myymälää. Teethän myös noutotilauksen ensin verkkokaupassa.

 

Postipaketti

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Tarkemman toimitusajan näet tilauksesi tuotteiden yhteenvedosta.

Pakettiautomaatti tai yksityinen automaatti

Nouda tilauksesi valitsemastasi automaatista. Jos kohde automaatti on täynnä siirtyy lähetys lähimpään vapaaseen automaattiin tai postitoimipisteeseen. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Huom! Pakettiautomaatti ei ole mahdollinen toimitustapa jos maksutapa on lasku yrityksille tai Grenke leasing.  Tarkemman toimitusajan näet tilauksesi tuotteiden yhteenvedosta. Huom! Yksityiset automaatit saattavat olla lukittujen ovien takana.

Posti Express-paketti 14

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen työaikana. Huolehdithan, että joku on vastaanottamassa lähetystä. Uusi kuljetus on maksullinen. Tarkemman toimitusajan näet tilauksesi tuotteiden yhteenvedosta.

Posti Kotipaketti (Flex)

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan. Tarkemman toimitusajan näet tilauksesi tuotteiden yhteenvedosta

Suoratoimitus

Toimitetaan työaikana suoraan valmistajan tai maahantuojan varastolta parhaimmillaan jopa seuraavaksi työpäiväksi. Huolehdithan, että joku on vastaanottamassa lähetystä. Uusi kuljetus on maksullinen.