Yleistä tietoa toimitustavoista

Tuotteen toimitusaika ilmoitetaan tuotteen tuotekortilla yksilöllisesti arkipäivinä. Klo 14:00 mennessä jätetyt tilaukset pyritään käsittelemään samana päivänä. Toimitusajat ovat aina viitteellisiä ja parhaita mahdollisia arvioita. Pikapaketti ja nopeutettu toimitus eivät ole  tae siitä, että tuote on perillä seuraavana päivänä. Tähän vaikuttaa mm. lähetyksen koko, kuljetusyhtiöiden ruuhkat, häiriöt, lakot ym. Valittu toimitustapa alkaa siitä kun tuote on toimitettavissa. Tilaustuotteen toimitusaikaa ei voi tällä tavoin nopeuttaa. Myöhästynyt toimitus ei myöskään ole hyväksyttävä kaupan purun tai hyvityksen peruste, mikäli viivästys ei ole merkittävä.

Kriittisissä tilauksissa pyydämme käyttämään toimitustapaa “suoratoimitus” jolloin toimitus tapahtuu suoraan maahantuojan tai valmistajan varastolta.

Huom! Haja-asutusalueille, Pohjois-Suomeen ja Ahvenanmaalle toimitusaika saattaa olla arvioitua pidempi.

Jos kuljetus on tilattu perille asti, tulee sitä olla vastaanottamassa henkilökohtaisesti. Muutoin se palautuu lähimpään postitoimipaikkaan tai terminaaliin. Uusi kuljetus on yleensä maksullinen, mutta lähetyksen voi noutaa edelleen maksutta.

 

Nouto Data-Systemssistä

Noudettaessa maksuvälineinä käyvät käteinen, Visa, Visa Electron, sekä MasterCard. Tuotteen voi halutessaan maksaa myös ennakkoon monipuolisilla maksutavoilla.

Kun tilaus on valmis noudettavaksi lähetämme teille sähköposti-ilmoituksen.

Jos olette tilanneet tuotteita noutoon laskulla, osamaksulla, laskulla yrityksille tai yritysleasing maksutapoja käyttäen tulee teidän todistaa henkilöllisyytenne tilausta noudettaessa.

Noutopisteemme palvelee arkisin klo: 10-18 osoitteessa Kuusiniementie 8, 02710 Espoo.

Postipaketti 4,90 €

Toimitetaan lähimpään postiin seuraavaksi arkipäiväksi klo 16:00 mennessä, siitä kun tavara on toimitettavissa. Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta. Jos olette tilanneet useita tuotteita, lasketaan toimitusaika sen tuotteen mukaan jolla on pisin toimitusaika, jos osatoimitusta ei ole hyväksytty tilauksella.

Huom! Data-Systems pidättää oikeuden toimittaa tuotteen kirjelähetyksenä mikäli se käytännöllistä tuotteet koko ja arvo huomioiden.

Pakettiautomaatti 4,90 €

Nouda tilauksesi valitsemastasi pakettiautomaatista. Saat ohjeet lähetyksen noutamiseen tekstiviestillä. Paketti on ympäristöystävällinen Posti Green-lähetys. Huom! jos pakettiautomaatti on täynnä tai epäkunnossa saattaa posti ohjata lähetyksen seuraavaksi lähimpään automaattiin.

Posti Express-paketti 14 9,90 €

Toimitetaan kotiin tai työpaikalle päiväsaikaan, siitä kun tavara on toimitettavissa. Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta. Katso koko ym. rajoitukset toimitusehdoista.

Jos annetussa osoitteessa ei olla henkilökohtaisesti vastaanottamassa lähetystä, palautuu se lähimpään postitoimipaikkaan. Uusi kuljetus on maksullinen, mutta lähetyksen voi noutaa postista maksutta.

Posti Kotipaketti (Flex) 9,90 €

Toimitetaan kotiin tai työpaikalle klo 9-21:n välisenä aikana, siitä kun tavara on toimitettavissa.

Posti soittaa etukäteen ja voitte sopia toimitusajan itsellenne parhaiten sopivaan aikaan. Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta. Katso koko ym. rajoitukset toimitusehdoista.

Suoratoimitus 19,90 €

Nopea tapa tilata yksittäisiä tai samalta toimittajalta tulevia tuotteita, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Sisä-Suomeen ja haja-asutusalueille toimitusaika voi olla pidempi.

Toimitustapahtuu toimittajastamme riippuen Postin Express Business Day, TNT:n tai UPS:n kuljetusta käyttäen.

Huom! Suoratoimituksista ei toimiteta seurantatunnusta.