Data-Systems

Tuoteryhmät

Yleistä tietoa toimitustavoista

Arkisin ennen klo 14:00 jätetyt tilaukset pyritään käsittelemään saman päivän aikana. Muutoin toimitusaika lasketaan alkavaksi seuraavasta arkipäivästä. Tuotteen toimitusaika voi vaihdella tuotteittain. Jos osatoimitus ei ole sallittu lasketaan toimitusaika sen tuotteen mukaan jolla on pisin toimitusaika.

Kaikki toimitusajat ovat viitteellisiä. Data-Systems ei pysty vaikuttamaan esim. kuljetusliikkeestä tai toimittajan virheestä tapahtuvaan viivästykseen. Kriittisissä tilauksissa pyydämme käyttämään toimitustapaa "suoratoimitus" jolloin toimitus tapahtuu suoraan maahantuojan tai valmistajan varastolta.

Huom! Haja-asutusalueille, Pohjois-Suomeen ja Ahvenanmaalle toimitusaika saattaa olla arvioitua pidempi.

Itellan Economy, Express Business Day ja Express Flex lähetyksistä asiakas saa itellan seurantunnuksen, jolla lähetyksen kulkua voi seurata. Saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Jos kuljetus on tilattu perille asti, tulee sitä olla vastaanottamassa henkilökohtaisesti. Muutoin se palautuu lähimpään postitoimipaikkaan tai terminaaliin. Uusi kuljetus on yleensä maksullinen, mutta lähetyksen voi noutaa edelleen maksutta.

ESD ohjelmistolisenssit

ESD (Electronic Software Delivery) on sähköinen lisenssi, joka toimitetaan sähköpostitse.

Sähköposti sisältää aktivointikoodin ja latauspaketin. Aktivointikoodi voidaan käyttää myös kokeiluversioiden aktivointiin.

Ohjelmat ovat ladattavissa käyttäjälle sopivalla hetkellä ja se on helppoa ja turvallista.
Tilatessasi ESD lisenssin käytä toimitustapaa "nouto" - jos tilauksella on fyysisiä tuotteita valitse haluamasi toimitustapa. ESD lisenssi voidaan toimittaa vain kun tuote maksetaan tilauksen yhteydessä pl. laskutusasiakkaat. 

Nouto Data-Systemssistä

Noudettaessa maksuvälineinä käyvät käteinen, Visa, Visa Electron, sekä MasterCard.

Kun tilaus on valmis noudettavaksi lähetämme teille sähköposti-ilmoituksen. 

Jos olette tilanneet tuotteita noutoon Klarna, lasku yrityksille tai yritysleasing maksutapoja käyttäen varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Noutopisteemme palvelee arkisin klo: 10-18 osoitteessa Kuusiniementie 8, 02710 Espoo. 

Postin kirjelähetys

Tietyt tuotteet kuten muistikortit joiden paksuus on alle 25 mm voidaan toimittaa 1 lk:n  kirjelähetyksenä.

Kirjelähetyksille ei toimiteta Postin seurantatunnusta.

Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta. Jos olette tilanneet useita tuotteita, lasketaan toimitusaika sen tuotteen mukaan jolla on pisin toimitusaika jos osatoimitusta ei ole hyväksytty tilauksella.

Huom! Jos tuotteen toimittaminen kirjeenä ei ole mahdollista esim. suuren määrän takia - lähetetään tuotteet Postin Economy pakettina ilman lisäveloitusta.

Postipaketti

Toimitetaan lähimpään postiin seuraavaksi arkipäiväksi klo 16:00 mennessä, siitä kun tavara on toimitettavissa. Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta. Jos olette tilanneet useita tuotteita, lasketaan toimitusaika sen tuotteen mukaan jolla on pisin toimitusaika, jos osatoimitusta ei ole hyväksytty tilauksella.

Huom! Data-Systems pidättää oikeuden toimittaa tuotteen kirjelähetyksenä mikäli se käytännöllistä tuotteet koko ja arvo huomioiden.

Posti Express-paketti

Toimitetaan kotiin tai työpaikalle seuraavaksi arkipäiväksi klo 14:00 mennessä, siitä kun tavara on toimitettavissa. Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta. Jos olette tilanneet useita tuotteita, lasketaan toimitusaika sen tuotteen mukaan jolla on pisin toimitusaika jos osatoimitusta ei ole hyväksytty tilauksella.

Jos annetussa osoitteessa ei olla henkilökohtaisesti vastaanottamassa lähetystä, palautuu se lähimpään postitoimipaikkaan. Uusi kuljetus on maksullinen, mutta lähetyksen voi noutaa postista maksutta.

Posti Kotipaketti

Toimitetaan seuraavaksi päiväksi kotiin tai työpaikalle klo 9-21:n välisenä aikana, siitä kun tavara on toimitettavissa. Jos olette tilanneet useita tuotteita, lasketaan toimitusaika sen tuotteen mukaan jolla on pisin toimitusaika, jos osatoimitusta ei ole hyväksytty tilauksella.

Itella soittaa etukäteen ja voitte sopia toimitusajan itsellenne parhaiten sopivaan aikaan. Tarkemman toimitusajan näette tilausvahvistuksesta.

Suoratoimitus

Nopea tapa tilata yksittäisiä tai samalta toimittajalta tulevia tuotteita, jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Sisä-Suomeen ja haja-asutusalueille toimitusaika voi olla pidempi. Poikkeuksellisen suurien lavalla toimitettavien tuotteiden toimitusaika on 2-3 arkipäivää.

Toimitustapahtuu toimittajastamme riippuen Postin Express Business Day, TNT:n tai UPS:n kuljetusta käyttäen.

Suoratoimituksista ei toimiteta seurantatunnusta.