CISCO – Catalyst 1300 16-port GE PoE 4x10G SFP (C1300-16P-4X)

680,80542,47

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Heti toimitettavissa 6 kpl
Toimitusaika 21-30 Arkipäivää

Tuotetiedot

Tuotekoodi C1300-16P-4X
Valmistaja CISCO

Yritysleasing - edullinen vaihtoehto omistamiselle. Lue lisää!

Maksa erissä keskimäärin noin 34,00 /kk
(Joustava erämaksu, 24 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 816,30 - Lue lisää

Kuvaus

  • Hallittu L2/L3 Verkkosivupohjainen hallinta
  • Quality of Service -tuki Configuring Location Settings (CLI)
  • Basic kytkentä RJ-45 Ethernet-porttien määrä: 16
  • Pääsynhallintalista
  • AC Virtalähde mukana

Cisco Catalyst 1300-16P-4X – Kytkin – L3 – Hallinnoitu – 16 x 10/100/1000 (PoE+) + 4 x 10Gb Ethernet SFP+ – telineeseen asennettava – PoE+ (120 W)

Kuvaus
Verkkoyhteyksistä pilvisovelluksiin verkostoituminen on ratkaisevassa asemassa jokaisessa liiketoiminnassa. Luotettavuus, turvallisuus ja kohtuuhintaisuus ovat edelleen tärkeimpiä asioita, mutta jatkuva hallinta ja toiminta lisäävät monimutkaisuutta, joka vie aikaa ja resursseja.
Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimet ovat edullisia ja helppokäyttöisiä kytkimiä, jotka on suunniteltu ja rakennettu pienille ja keskisuurille yrityksille. Cisco Business Dashboardin ja Cisco Business -mobiilisovelluksen kautta hallittava kytkinvalikoima tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan käyttökokemuksen.
Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimet ovat kiinteitä, hallittavia, yritysluokan Gigabit Ethernet Layer 3 -kytkimiä, jotka on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille ja sivukonttoreille. Nämä yksinkertaiset, joustavat ja turvalliset kytkimet sopivat erinomaisesti käyttöönotettavaksi kytkentäkomeron ulkopuolella. Catalyst 1300 -sarjan kytkimet toimivat räätälöidyllä Linux OS -ohjelmistolla, ja niiden intuitiivinen kojelauta yksinkertaistaa verkon käyttöönottoa sekä kehittyneet ominaisuudet nopeuttavat digitaalista muutosta, kun taas läpäisevä tietoturva suojaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä tapahtumia.
1300-sarjan kytkimet tarjoavat ihanteellisen yhdistelmän edullisuutta ja ominaisuuksia pienille ja keskisuurille yrityksille, ja ne auttavat luomaan tehokkaamman ja paremmin yhdistetyn työvoiman. Kun yrityksesi tarvitsee kehittyneitä verkko-ominaisuuksia ja tietoturvaa digitaalista muutosta varten, mutta arvo on silti tärkein kriteeri, olet valmis Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimiin.
Tuotteen ominaisuudet
  • Hallinnan ja käyttöönoton helppous
    1300-sarjan kytkimet on suunniteltu niin, että kaupallisten asiakkaiden tai heitä palvelevien kumppaneiden on helppo käyttää ja hallita niitä.
  • Cisco Business Dashboard
    Cisco Business Dashboard on suunniteltu Cisco Business -kytkimien, Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimien, reitittimien ja langattomien tukiasemien hallintaan. Se yksinkertaistaa perinteisiä haasteita yritysverkkojen käyttöönotossa ja hallinnassa ja automatisoi samalla verkon käyttöönottoa, valvontaa ja elinkaaren hallintaa. 1300-sarjan kytkimet tukevat sekä sulautettua luotainta että suoraa hallintaa, jolloin erillistä laitteistoa tai virtuaalikonetta ei tarvitse asentaa paikan päällä.
  • Cisco Network Plug and Play -ratkaisu
    Cisco Network Plug and Play -ratkaisu tarjoaa yksinkertaisen, turvallisen, yhtenäisen ja integroidun tarjonnan, joka helpottaa laitteiden käyttöönottoa tai päivitysten käyttöönottoa olemassa olevaan verkkoon. Ratkaisu tarjoaa yhtenäisen lähestymistavan Ciscon reitittimien, kytkimien ja langattomien laitteiden käyttöönotolle lähes kosketuksettomalla käyttöönottokokemuksella.
  • Intuitiiviset käyttöliittymät
    Intuitiiviset käyttöliittymät vähentävät verkon käyttöönottoon, vianmääritykseen ja hallintaan kuluvaa aikaa ja mahdollistavat kehittyneiden ominaisuuksien tukemisen ilman IT-henkilöstön määrän kasvua.
  • Komentorivin käyttöliittymä
    Kytkimet tukevat myös tekstinäkymää, täydellistä komentorivikäyttöliittymävaihtoehtoa (CLI) sitä haluaville kumppaneille.
  • Tuki Simple Network Management Protocol -protokollalle
    SNMP (Simple Network Management Protocol) -tuen avulla voit määrittää ja hallita kytkimiäsi ja muita Ciscon laitteita etänä verkonhallinta-asemalta, mikä parantaa IT-työnkulkua ja massakokoonpanoja.
  • Korkea luotettavuus ja häiriönsietokyky
    Kasvavassa yrityksessä, jossa käytettävyys 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa on kriittisen tärkeää, sinun on varmistettava liiketoiminnan jatkuvuus ja varmistettava, että työntekijät voivat aina käyttää tarvitsemiaan tietoja ja resursseja. Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimet tukevat kaksoiskuvia, joten voit suorittaa ohjelmistopäivitykset mahdollisimman pienellä verkon käyttökatkolla.
  • Vahva tietoturva
    Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimet tarjoavat edistykselliset tietoturvaominaisuudet, joita tarvitset yritystietojen suojaamiseen ja luvattomien käyttäjien pitämiseen poissa verkosta.
  • IPv6-tuki
    Kun IP-osoitejärjestelmä kehittyy kasvavan verkkolaitteiden määrän myötä, Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimet voivat tukea siirtymistä seuraavan sukupolven verkkoon. Nämä kytkimet tukevat edelleen edellisen sukupolven IPv4:ää, joten voit siirtyä IPv6-standardiin omaan tahtiisi ja auttaa varmistamaan, että nykyinen verkko tukee liiketoimintasovelluksiasi myös tulevaisuudessa.
  • Kehittynyt Layer 3 -liikenteen hallinta
    Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimet mahdollistavat edistyneemmät liikenteenhallintaominaisuudet, jotka auttavat kasvavia yrityksiä organisoimaan verkkonsa tehokkaammin ja tehokkaammin. Kytkimet tarjoavat esimerkiksi dynaamisen Layer 3 -reitityksen, jonka avulla voit segmentoida verkkoasi työryhmiin ja kommunikoida VLANien välillä heikentämättä sovellusten suorituskykyä.
  • Todellinen pinoaminen
    Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimet tarjoavat todellisen pinoamismahdollisuuden jopa kahdeksalle kytkimelle, jolloin voit määrittää, hallita ja korjata vikoja kaikissa pinon kytkimissä yhtenä yksikkönä, jolla on yksi IP-osoite.
  • Kompakti rakenne
    Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimien tyylikäs ja kompakti muotoilu tarjoaa lisää joustavuutta käyttöönotossa, mukaan lukien asennus kytkentäkomeron ulkopuolelle esimerkiksi vähittäismyymälöihin, avokonttoreihin ja luokkahuoneisiin ympäristöä häiritsemättä.
  • Tehotehokkuus
    Cisco Catalyst 1300 -sarjan kytkimissä on integroitu useita virransäästöominaisuuksia kaikkiin malleihin, mikä tarjoaa alan laajimman energiatehokkaan kytkinvalikoiman. Nämä kytkimet on suunniteltu säästämään energiaa optimoimalla virrankäyttöä, mikä auttaa suojelemaan ympäristöä ja vähentämään energiakustannuksia.
Yleistä
Laitteen tyyppi

Kytkin – 16 porttia – L3 – Hallinnoitu – pinottava

Kotelon tyyppi

Telineeseen asennettava

Alatyyppi

Gigabit Ethernet

Portit

16 x 10/100/1000 (PoE+) + 4 x 10Gb Ethernet SFP+

Power Over Ethernet (PoE)

PoE+

PoE-budjetti

120 W

Suoritusteho

Edelleenlähetysarvo (64 tavun paketit): 83.32 Mpps

Kytkemiskapasiteetti: 112 Gbps

Kapasiteetti

MSTP-instanssit: 8

RPVST + ilmentymiä: 126

Linkin yhdistämisryhmät: 8

Linkkien yhdistämisportit: 8

VLAN-tunnisteet: 4093

IGMP-monilähetysryhmät: 2000

IPv4-reitit (staattinen): maks. 990

IPv4 interfaces: 128

ACL säännöt: 1024

Etusijajonot: 8

Pakettipuskurimuistin koko: 1,5 Mt

MAC osoitetaulukon koko (Address Table Size)

16 000 syöttöä

Jumbo-kehystuki

9000 tavua

Pinon enimmäisyksikkömäärä

8

Reititysprotokolla

RIP-2, IGMPv2, IGMP, staattinen IP reititys, IGMPv3, policy-based routing (PBR), MLDv2, MLD, CIDR, MSTP, RSTP, STP, Bounjour

Kaukohallintaprotokolla

SNMP, RMON, Telnet, SNMP 3, SNMP 2c, HTTP, HTTPS, TFTP, SSH, SSH-2, CLI, SCP, ICMP, DHCP, RADIUS, Syslog

Salausalgoritmi

MD5, SSL

Tunnistusmenetelmä

RADIUS, TACACS+

Ominaisuudet

BOOTP-tuki, VLAN-tuki, IGMP snooping, DoS hyökkäyksen esto, portin peilaus (port mirroring), DiffServ tuki, Broadcast Storm Control, High Availability, Multicast Storm Control, Unicast Storm Control, sFlow, DHCP snooping, DHCP-palvelin, MLD-snooping, nollaus-painike, STP Root Guard, ei tuuletinta, DHCP-välitys, Port Security, DHCP-asiakas, IGMP proxy, protokolliin perustuva VLANs-tuki, Storm Control, MLD-välityspalvelin, IP source guard, ARP-tarkastus, MAC-osoitteen todennus, IGMP querier, VLAN mirroring, DNS-asiakas, VLAN-hallinta, LLDP-MED, Private VLAN, RA-suoja, Guest VLAN, STP loop guard, EEE, DSCP based CoS, MAC based VLAN, silmukantunnistin, Telnet server, Telnet client, Unknown Storm Control, BPDU Guard, router advertisement guard, DHCPv6-suoja, Q-in-Q tunneling, IPv4 ja IPv6 dual stack, Zero-Touch Deployment, kaapelin pituuden tunnistus, verkkotodennus, PoE-ajastus, luotettavat järjestelmät, tason 3 reititys, dynaaminen reititys, ACL-tuki, ympäristöystävällinen painike, Address Resolution Protocol, automaattinen valvonta-VLAN, CPE VLAN, TCP:n ruuhkautuminen, iSCSI-liikenteen optimointi, sirusuoja, käynnistyksen eheys, jatkuva PoE, aikapohjainen porttikäyttö, MSTP-tuki, QoS, PVST+, LACP, GARP, GVRP, ToS, SCP, SCT, SSD, UDP, DoS-suojaus, WRR, HOL-tukoksen esto, LAG, RPVST+, DAD, LLDP, path MTU discovery, STP-tuki, CLI-hallinta, ATP, FHS, IPMB, NDP, RSTP, PVE, MVR, TPID, UDLD, DAI, Cisco NG PnP -protokolla, RSPAN

Yhteensopivuusstandardit

IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3z, IEEE 802.1D, IEEE 802.1Q, IEEE 802.3ab, IEEE 802.1p, IEEE 802.3af, IEEE 802.3x, IEEE 802.3ad (LACP), IEEE 802.1w, IEEE 802.1x, IEEE 802.3ae, IEEE 802.1s, IEEE 802.3an, IEEE 802.3at, IEEE 802.3az

Suoritin

X ARM: 1.4 GHz

Käyttömuisti (RAM)

1 Gt DDR4 SDRAM

Flash-muisti

512 Mt

Tilan ilmaisimet

Järjestelmä, PoE, linkki/toiminta/nopeus

Laajennus / Kytkeytyvyys
Liitännät

16 x 10/100/1000 Base-T (PoE+) RJ-45

4 x 10GBase-X SFP+

1 x konsoli RJ-45

1 x USB-C konsoli

Virransyöttö
Virtalähde

Sisäinen virtalähde

Vaadittava jännite

Vaihtovirta 100-240 V (50 – 60 Hz)

Muuta
Sisältyvät lisävarusteet

Asennussarja, osoitinkortti

Keskimääräinen vikaväli (MTBF)

2,165,105 tuntia

Yhteensopivuusstandardit

Plug and Play, FCC CFR47 Part 15, WEEE, CSA 22.2, RFC1213, RFC1493, RFC1757, RFC2674, RFC768, RFC791, RFC1157, RFC2460, RFC2011, RFC1643, RFC2012, RFC2013, UL 62368, RFC783, RFC792, RFC2863, RFC793, RFC826, RFC854, RFC2131, RFC2132, RFC1907, RFC1215, RFC2233, RFC2665, RFC951, RFC1542, RFC2618, RFC4443, RFC1981, RFC4861, RFC4862, RFC4291, RFC813, RFC879, RFC896, RFC855, RFC856, RFC858, RFC894, RFC919, RFC920, RFC922, RFC950, RFC1042, RFC1071, RFC1123, RFC1141, RFC1155, RFC1286, RFC1350, RFC1442, RFC1451, RFC1533, RFC1541, RFC1573, RFC1624, RFC1700, RFC1867, RFC2030, RFC2576, RFC2616, RFC2666, RFC2737, RFC2819, RFC3164, RFC3176, RFC3411, RFC3412, RFC3413, RFC3414, RFC3415, RFC3416, RFC4330, RFC4007, RFC3484, RFC5214, RFC4293, RFC3595

Mitat & Paino
Leveys

26.8 cm

Syvyys

29.7 cm

Korkeus

4.4 cm

Paino

2.49 kg

Valmistajan takuu
Huolto ja tuki

Rajoitettu takuu – elinikä – vasteaika seuraava työpäivä

Tekninen tuki – konsultointi – 1 vuosi

Ympäristötiedot
Vähimmäiskäyttölämpötila

-5 °C

Enimmäiskäyttölämpötila

50 °C

Toimintakosteus

5 – 90% RH (non-condensing)

Vähimmäismivarastointilämpötila

-25 °C

Enimmäisvarastointilämpötila

70 °C

Varastointikosteus

5 – 90% RH (non-condensing)

Huom! Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Data-Systems ei vastaa virheellisistä tiedoista.

Lisätiedot

Paino 3,95 kg (kilogramma)
Valmistaja

Tuotekoodi

C1300-16P-4X

Kytkin tyyppi

Hallittu

Kytkinkerros

L2/L3

Quality of Service -tuki

Kyllä

Verkkosivupohjainen hallinta

Kyllä

ARP-tarkastus

Kyllä

Configuring Location Settings (CLI)

Kyllä

MIB-tuki

Y

Basic kytkentä RJ-45 Ethernet-porttien määrä

16

Peruskytkentä RJ-45 Ethernet-porttien tyyppi

Gigabit Ethernet (10/100/1000)

Asennettujen SFP+ moduulien määrä

4

Verkkostandardit

IEEE 802.1Q, IEEE 802.1ab, IEEE 802.1ad, IEEE 802.1w, IEEE 802.1x, IEEE 802.3, IEEE 802.3ad, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, IEEE 802.3z

Porttien peilaus

Kyllä

Virranhallinnan tuki

Kyllä

Broadcast Storm Control

Kyllä

STP-Protokolla

Kyllä

Head-of-line (HOL) blocking

Kyllä

Ethernet LAN -datanopeudet

1000 Mbit/s

VLAN-tuki

Kyllä

Staattinen reitti

Kyllä

Jumbo Frames -tuki

Kyllä

Jumbo frames

9000

Pääsynhallintalista

Kyllä

IGMP snooping

Kyllä

Tietoturva-algoritmit

HTTPS, SSH, SSL/TLS

MAC-osoitteensuodatus

Kyllä

SSH/SSL-tuki

Kyllä

Multicast-tuki

Kyllä

Tuotteen väri

Valkoinen

Kotelon materiaali

Metalli

Uudelleenkäynnistyspainike

Kyllä

LED-merkkivalot

Kyllä

Alkuperämaa

Kiina

Prosessorin taajuus

1400 MHz

Sisäinen muisti

1024 MB

Flash-muisti

512 MB

Voimanlähde

AC

Virtalähde mukana

Kyllä

Pistoketyyppi

Tyyppi C

Käyttölämpötila (T-T)

0 – 50 °C

Varastointilämpötila

-25 – 70 °C

Käytön suhteellinen kosteus (H-H)

10 – 90%

Säilytysympäristön kosteus

10 – 90%

Tuotteen leveys

296,9 mm

Tuotteen syvyys

268,2 mm

Tuotteen korkeus

43,9 mm

Pakkauksen leveys

414 mm

Pakkauksen syvyys

399 mm

Pakkauksen korkeus

108 mm

Pakkauksen paino

4,27 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CISCO – Catalyst 1300 16-port GE PoE 4x10G SFP (C1300-16P-4X)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *