EPSON EXPRESSION PHOTO HD XP-15000 (C11CG43402)

331,40267,26

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Saatavilla 16.5.2024
Toimitusaika Tulossa 16.5.2024

Tuotetiedot

Tuotekoodi C11CG43402
Valmistaja EPSON
Maksa erissä keskimäärin noin 16,60 /kk
(Joustava erämaksu, 24 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 397,30 - Lue lisää

Kuvaus

Pienikokoisella ja tyylikkäällä valokuvatulostimella luot ammattimaisia, jopa A3+-kokoisia valokuvia kotioloissa. Kuusiväriset Claria Photo HD -musteet sisältävät punaisen ja harmaan värin. Niiden ansiosta värit ovat luonnollisia ja vivahteikkaita ja yksityiskohdat tarkkoja. XP-15000-tulostimen ominaisuuksiin kuuluvat myös joukko mobiilitulostussovelluksia sekä suuri LCD-näyttö.

  • Pienikokoinen ja tyylikäs A3+-tulostin: Mahtuu pieneen tilaan ja näyttää hyvältä joka suunnasta
  • Ammattilaistasoisia kuvia: Claria Photo HD -musteet, joihin sisältyy myös punainen ja harmaa
  • Joustava: Wi-Fi ja helppo mobiilitulostus
  • Monipuolinen: A4-kaksipuolistulostus ja CD/DVD-tulostus
  • Käytännöllinen: Edestä ja takaa täytettävät paperilokerot
Kuvaus
Pienikokoinen mutta ominaisuuksiltaan monipuolinen
Hämmästyttävän pienikokoinen XP-15000 voi tulostaa jopa A3+-kokoisia valokuvia. Lisäksi tyylikäs laite näyttää hyvältä kaikista katselukulmista.
Laadukkaat musteet
Claria Photo HD -musteet takaavat kestävät ja ammattimaiset kiiltävät valokuvat. Kuuden musteen sarjaan sisältyy harmaa, jonka ansiosta mustavalkoisten valokuvien väriliu’ut ovat entistä pehmeämpiä, sekä punainen, joka tekee väreistä eloisia ja realistisia laajentamalla värintoistoa.
Tulosta missä ja milloin haluat
Valokuvien ja asiakirjojen tulostus on helppoa silloinkin, kun olet tien päällä: lataa vain ilmainen Epson iPrint -sovellus ja voit tulostaa langattomasti älylaitteestasi. Ilmaisella Epson Creative Print -sovelluksella voit tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, luoda onnittelukortteja, muuntaa valokuvat hauskoiksi värityskirjamalleiksi ja paljon muuta. Voit myös lähettää asiakirjat ja valokuvat sähköpostitse suoraan tulostimeen lähes kaikkialta maailmasta Epson Email Printin ansiosta .
Joustava
Wi-Fi ja Wi-Fi Direct mahdollistavat langattoman tulostuksen verkossa tai ilman verkkoa. Ethernetin avulla voit tulostaa langallisen verkon kautta. Lisäksi automaattinen virrankytkentä käynnistää tulostimen sekä avaa tulostelokeron automaattisesti, kun aloitat tulostamisen.
Monipuolinen
Edestä ladattavaa paperilokeroa voi käyttää A4-kokoon asti. Paperin takasyöttö sopii puolestaan A3+-kokoon asti sekä paksummille tulostusmateriaaleille. Voit myös tulostaa kaksipuolisia A4-kokoisia kuvia ja asiakirjoja tai suoraan sopiville CD- ja DVD-levyille.
Tuotteen ominaisuudet
  • Kompakti A3+-valokuvatulostin
    Tulosta laadukkaita, kiiltäviä valokuvia Epsonin pienimmällä A3+-koon valokuvatulostimella. Kuusiväriset Claria Photo HD -musteet sisältävät punaisen ja harmaan värin. Niiden ansiosta värit ovat luonnollisia ja vivahteikkaita ja yksityiskohdat tarkkoja.
  • Esittelyssä Expression Photo HD XP-15000
    Kehittyneen laitteen ei tarvitse olla suurikokoinen: ensiluokkaisia A3+-koon valokuvia tulostava langaton valokuvatulostin on hämmästyttävän pieni ja näppärä – ja samalla Epsonin pienin A3+-valokuvatulostin. Selvälinjainen ja tyylikäs laite näyttää hyvältä kaikista katselukulmista.
    Valokuvatulostin tulostaa ammattimaisia ja pitkäikäisiä valokuvia, joiden laadusta voit olla ylpeä. Sekä valokuvauksen innokkaat harrastajat että puoliammattilaiskuvaajat arvostavat takuulla laatua, jonka taustalla on punaisen ja harmaan sävyt sisältävä, kuusivärinen Claria Photo HD -mustesarja.
    Tämän valokuvatulostimen avulla voit suorittaa koko joukon luovia tehtäviä kotioloissa. Voit tulostaa A3+-kokoon asti erilaisille tulostusmateriaaleille, kuten paksulle paperille, korteille sekä CD- ja DVD-levyille. Nopeassa ja helppokäyttöisessä tulostimessa on automaattinen A4-kaksipuolitulostus ja runsaasti käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten 6,1 cm:n LCD-näyttö, automaattisesti avautuva paperilokero ja automaattinen virrankytkentäjärjestelmä.
    Älä anna tietokoneiden tai johtojen olla esteenä: Wi-Fi-verkon, Wi-Fi Directin ja Epsonin maksuttomien tulostussovellusten avulla voit tulostaa liikkeellä ollessasi. Voit olla vapaa rajoituksista ja lähettää tiedostot tulostukseen älypuhelimesta tai tablet-tietokoneesta – kotona tai melkein mistä maailmankolkasta hyvänsä .
  • Tyylikäs ja tilaa säästävä
    Tekniikan tuominen kotiin voi olla haastavaa. Jos tilaa on vähän, pienikokoinen ja tilaa säästävä XP-15000 on täydellinen ratkaisu. Pienestä koostaan huolimatta XP-15000 tulostaa jopa A3+-koon valokuvia. Selvälinjainen ja tyylikäs laite näyttää hyvältä kaikista katselukulmista.
  • Laadukkaat musteet
    Tulosta pitkäikäisiä, ammattimaisia ja kiiltäviä valokuvia silloin kun haluat. Claria Photo HD -musteisiin sisältyvät syaanin, keltaisen, magentan ja mustan lisäksi myös harmaa ja punainen. Harmaan musteen ansiosta voit tulostaa laadukkaita mustavalkokuvia, joissa varjojen ja valoisien kohtien väliset vivahde-erot ovat entistä pehmeämpiä. Punainen muste mahdollistaa poikkeuksellisen laajan värintoistoalueen, jonka ansiosta värit ovat todenmukaisia ja eloisia. Korkealuokkaiset Claria Photo HD -musteet varmistavat, että kallisarvoiset muistosi säilyvät valokuva-albumissa 300 vuotta.
  • Anna luovuutesi lentää
    XP-15000-valokuvatulostimella voit hoitaa monia luovia tehtäviä näppärästi kotoa käsin. Edestä täytettävää paperilokeroa käytetään valokuvien ja asiakirjojen tulostamiseen A4-kokoon asti. Myös kaksipuolinen tulostus on mahdollista. Takana olevan paperinsyötön avulla voit tulostaa paksuille korteille ja A3+-kokoon asti. Lisäksi voit tulostaa sopiville CD- ja DVD-levyille.
  • Automatisoitu ja helppokäyttöinen
    Automaattinen virrankytkentä käynnistää tulostimen automaattisesti, eikä sinun tarvitse enää kulkea edestakaisin käynnistämään laitetta. Automaattinen virrankytkentä käynnistää tulostimen ja avaa moottoroidun tulostelokeron, kun tulostustyö alkaa. Sinun tarvitsee vain muistaa täyttää paperilokerot ja tarkistaa mustemäärät.
  • Helppo mobiilitulostus
    Wi-Fi ja Wi-Fi Direct mahdollistavat langattoman tulostuksen verkon kautta tai ilman verkkoa. Voit siis tulostaa valokuvia ja asiakirjoja mistä tahansa. Hyödynnä älypuhelimesi tai tablet-laitteesi piilevät mahdollisuudet ja lataa Epsonin maksuton iPrint-sovellus jonka avulla voit tulostaa langattomasti. Epsonin maksuttomalla Creative Print -sovelluksella saat Facebook-kuvistasi enemmän irti: voit tulostaa valokuvia suoraan, luoda mukautettuja onnittelukortteja tai vaikkapa muuntaa valokuvat hauskoiksi värityskirjamalleiksi. Voit myös lähettää asiakirjat ja valokuvat sähköpostitse suoraan tulostimeen lähes kaikkialta maailmasta Epson Email Printin ansiosta .
Yleistä
Tulostimen tyyppi Työryhmätulostin – mustesuihku – väri
Tulostin
Mustesuihku teknologia Epson Micro Piezo
Mustepaletti (värit) 6-musteinen – cyan, magenta, yellow, black, red, gray
Suuttimen konfigurointi 180 suutinta (kasettia kohti)
Minimi mustepisarakoko 1,5 pl
Mustekasetin konfigurointi 6 yksittäistä mustesäiliötä
Mustetyyppi Epson Claria Photo HD Ink
Tulostusnopeus Jopa 9.2 sivua/minuutissa – M/V (ISO/IEC 24734)

Jopa 9 sivua/minuutissa – väri (ISO/IEC 24734)

Jopa 29 sivua/minuutissa – mustavalkoinen

Jopa 29 sivua/minuutissa – väri

Liitettävyystekniikka Langaton
Liitäntä USB 2.0, LAN, Wi-Fi(n)
Enimmäistarkkuus (mustavalkoinen) 5760 x 1400 dpi
Enimmäistarkkuus (värillinen) 5760 x 1400 dpi
Enimmäistarkkuusluokka (M/V) 5760 x 1400 dpi
Enimmäistarkkuusluokka (väri) 5760 x 1400 dpi
Tulosta CD/DVD:lle Kyllä
Automaattinen kaksipuolinen tulostus Kyllä
Tulostimen ominaisuudet CD/DVD tulostus
Mediakäsittely
Mediatyypit Kirjekuoret, tavallinen paperi, valokuvapaperi
Median kokoluokka A3/Ledger
Median maksimikoko ANSI B (Ledger) (279 x 432 mm), A3 Plus (330.2 x 482.6 mm)
Mediakoot ANSI A (Letter) (216 x 279 mm), Legal (216 x 356 mm), A4 (210 x 297 mm), A5 (148 x 210 mm), B5 (176 x 250 mm), A3 (297 x 420 mm), A6 (105 x 148 mm), ANSI B (Ledger) (279 x 432 mm), 100 x 150 mm, 130 x 180 mm, 90 x 130 mm, 200 x 250 mm, 130 x 200 mm, A3 Plus (330.2 x 482.6 mm)
Kirjekuorikoot US No 10 (104.7 x 241.3 mm), International DL (110 x 220 mm), International C6 (114 x 162 mm)
Kokonaismediakapasiteetti 250 arkkia
Median syöttölaitteet 1 x automaattinen – 200 arkkia

1 x automaattinen – 50 arkkia

Maksimi mediakapasiteetti 250 arkkia
Verkkoyhteydet
Turvaprotokollat & Ominaisuudet WEP, WPA-PSK, Wi-Fi Direct
Laajennus / Kytkeytyvyys
Yhteydet 1 x USB 2.0

1 x LAN – RJ-45

Muuta
Sisältyvät tarvikkeet 1 x mustekasetti (sinivihreä)

1 x mustekasetti (magenta)

1 x mustekasetti (keltainen)

1 x mustekasetti (musta)

1 x mustekasetti (punainen)

1 x mustekasetti (harmaa)

Virransyöttö
Virran kulutus (toiminnassa) 21 watt
Virrankulutuksen valmiustila 5.7 watt
Ohjelmisto / Järjestelmävaatimukset
Mukana tulevat ohjelmistot EPSON Print CD, EPSON Easy Photo Print
Vaadittu käyttöjärjestelmä Microsoft Windows 7, Microsoft Windows XP SP3, Microsoft Windows XP Professional 64-bit Edition SP2, Apple MacOS X 10.6.8 tai uudempi, Windows 8, Apple MacOS X 10.6.8, Windows 8.1, Windows 10
Ympäristöstandardit
ENERGY STAR Kyllä
Valmistajan takuu
Huolto ja tuki Rajoitettu takuu – 1 vuosi – carry-in
Mitat & paino
Leveys 47.9 cm
Syvyys 37 cm
Korkeus 15.9 cm
Paino 8.5 kg

Huom! Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Data-Systems ei vastaa virheellisistä tiedoista.

Lisätiedot

Paino 10,42 kg (kilogramma)
Valmistaja

Tuotekoodi

C11CG43402

Väri

Kyllä

Värikasettien määrä

6

Kaksipuolinen tulostus

Kyllä

Sivunkuvauskielet

ESC P, ESC/P-R

Tulostuskasettien väri(t)

Musta, Syaani, Harmaa, Magenta, Punainen, Keltainen

Kaksipuoleisen tulostuksen moodit

Auto

Suurin resoluutio

5760 x 1440 DPI

Tulostusnopeus (musta, normaalilaatu, A4/US Letter)

29 ppm

Tulostusnopeus (väri, normaalilaatu, A4/US Letter)

29 ppm

Tulostusnopeus (ISO/IEC 24734) mono

9,2 ipm

Tulostusnopeus (ISO/IEC 24734) väri

9 ipm

Reunaton tulostus

Kyllä

Syöttöalustoja yhteensä

2

Syöttökapasiteetti yhteensä

200 arkkia

Suurin syöttökapasiteetti

250 arkkia

Suurin ISO A-luokan paperikoko

A3

Paperikasetin tulostusmateriaalityypit

Paksu paperi

ISO A-sarjan koot (A0...A9)

A3, A3+, A4, A5, A6

ISO B-sarjan koot (B0...B9)

B5

Ei-ISO tulostusmateriaalin koot

Legal

Kirjekuorien koot

10, C6, DL

Valokuvapaperin koot

9×13,10×15,13×18,13×20,20×25

Valokuvapaperien koot

4×6,5×7,8×10

Reunattoman tulostuksen materiaalikokoja

4×6

USB-portti

Kyllä

PictBridge

Kyllä

Vakioliitännät

Ethernet, USB 2.0, Langaton LAN

Ethernet LAN

Kyllä

Wi-Fi

Kyllä

Wi-Fi Direct

Kyllä

Wi-Fi-standardit

802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)

Tietoturva-algoritmit

64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA-AES

Mobiiliprinttaus-tekniikat

Epson Connect, Apple AirPrint, Google Cloud Print

Äänenpainetaso (tulostus)

5 dB

Asema markkinoilla

Koti ja toimisto

Tuotteen väri

Musta

Sisäänrakennettu näyttö

Kyllä

Näyttö

LCD

Värinäyttö

Kyllä

Näytön halkaisija

6,1 cm (2.4")

Alkuperämaa

Indonesia

Keskimääräinen virrankulutus tulostuksen aikana

21 W

Virrankulutus (pois päältä)

0,2 W

Virrankulutus valmiustilassa

0,8 W

Virrankulutus (valmis)

5,7 W

AC-syöttöjännite

100 – 120 V

AC-syöttötaajuus

50 – 60 Hz

Windows-käyttöjärjestelmätuki

Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows XP, Windows XP Professional x64

Mac-käyttöjärjestelmätuki

Mac OS X 10.6 Snow Leopard

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät

Mac OS X 10.6.8 or later, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows XP SP3, XP Professional x64 Edition SP2

Käyttölämpötila (T-T)

10 – 35 °C

Varastointilämpötila

-20 – 40 °C

Käytön suhteellinen kosteus (H-H)

20 – 80%

Säilytysympäristön kosteus

5 – 85%

Kestävän kehityksen sertifikaatit

ENERGY STAR

Tuotteen leveys

479 mm

Tuotteen syvyys

370 mm

Tuotteen korkeus

159 mm

Paino

8,5 kg

Lukumäärä per pakkaus

1 kpl

Sisältää johdot

AC

Niputettu ohjelmisto

Epson Easy Photo Print, Epson Print CD

Pakkauksen leveys

445 mm

Pakkauksen syvyys

595 mm

Pakkauksen korkeus

240 mm

Pakkauksen paino

10,5 kg

Kuormalavan pituus

120 cm

Kuormalavan leveys

80 cm

Kuormalavan korkeus

147 cm

Määrä per kerros

2 kpl

Määrä per lavakerros (UK)

4 kpl

Määrä per lava (UK)

36 kpl

Lavan pituus (UK)

120 cm

Lavan leveys (UK)

100 cm

Lavan korkeus (UK)

147 cm

Harmonoidun järjestelmän nimikkeistökoodi (HS)

84433210

Tuotteita lavalla

18 kpl

Painomenetelmä

Epson Micro Piezo

Tulostustekniikka

Mustesuihku

DVD/CD-tulostus

Kyllä

Tulostuspään suuttimet

180 nozzles black, 180 nozzles per colour

Mustepisara

1,5

Enimmäissyöttökapasiteetti (valokuvapaperi)

50 arkkia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EPSON EXPRESSION PHOTO HD XP-15000 (C11CG43402)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät tuotteet