TARGUS Privacy Screen 22inch Widescreen (Tarjouksessa 1kpl avattu paketti, käyttämätön tuote) | Data-Systems

Tuoteryhmät

TARGUS Privacy Screen 22inch Widescreen (Tarjouksessa 1kpl avattu paketti, käyttämätön tuote)

TARGUS Privacy Screen 22inch Widescreen (Tarjouksessa 1kpl avattu paketti, käyttämätön tuote)
Reaaliaikainen saatavuushaku

Saatavuus

Tuotetiedot

Määrä: 1 kpl Saatavilla

Tuotekoodi ASF22W9EU

Toimitusaika: Heti

Valmistaja: Targus

Hinta

79.90 € sis. alv 24%

Tarjoustuote

(normaali hinta 94,80 €)Toimituskulut alk. 4,90 €

Nouto Data-Systemssistä0,00 €
Maksutavat: Käteinen, pankkikortti, Visa Electron, sekä yleisimmät luottokortit.
Toimitus kirjeenä2,90 €
Toimitetaan perille asti 1 lk. kirjelähetyksenä seuraavaksi arkipäiväksi, siitä kun tuote on toimitettavissa.
Nouto Postista4,90 €
Itella economy. Toimitetaan lähimpään postiin klo 16:00 mennessä, siitä kun tavara on toimitettavissa. Lähetyksen saapumisesta saat tiedon tekstiviestillä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.
Postin toimitus työpaikalle tai kotiin12,90 €
Itella Express Business Day. Toimitetaan perille asti seuraavaksi päiväksi klo 14:00 mennessä, siitä kun tavara on toimitettavissa. Huolehdi, että joku on vataanottamassa lähetystä. Uusi kuljetus on maksullinen.
Postin kotiinkuljetus10,90 €
Itella Express Flex. Toimitetaan kotiin tai työpaikalle klo 9-21:n välisenä aikana. Posti soittaa etukäteen ja voit sopia toimitusajan itsellesi parhaiten sopivaan aikaan.
Suoratoimitus keskusvarastolta19,90 €
Toimitetaan perille asti tilauksenkäsittelypäivästä seuraavana arkipäivänä klo 8-16 välillä. Huolehdi, että joku on vataanottamassa lähetystä. Uusi kuljetus on maksullinen.

TARGUS Privacy Screen 22inch Widescreen (Tarjouksessa 1kpl avattu paketti, käyttämätön tuote)TARGUS Privacy Screen 22inch Widescreen (Tarjouksessa 1kpl avattu paketti, käyttämätön tuote)

Targus yksityisyyssuoja 22" 16:9

Elämässä on tiettyjä asioita, jotka on kiva jakaa kaikkien kanssa. Tärkeät henkilökohtaiset tiedot eivät kuitenkaan kuulu niihin. Suojaa näytöllä näkyviä tietoja toimistossa sivustakatsojilta.

Helposti kiinnitettävä ja irrotettava suoja estää näytöllä näkyvien tietojen tarkastelemisen "olan yli". Suojassa on heijastuksen esto, joka vähentää silmien rasitusta pidempään näyttöä katsottaessa. Kalvo suojaa samalla näyttöä naarmuuntumiselta ja kolhuilta.

Lyhyt yhteenveto:Helposti kiinnitettävä ja irrotettava suoja estää näytöllä näkyvien tietojen tarkastelemisen "olan yli". Suojassa on heijastuksen esto, joka vähentää silmien rasitusta pidempään näyttöä katsottaessa. Kalvo suojaa samalla näyttöä naarmuuntumiselta ja kolhuilta.
Kuvasuhde:16:9
Koko, ":22