SAMSUNG SMARTTHINGS VISION WHITE

101,0581,49

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Heti toimitettavissa 86 kpl
Toimitusaika 1-3 Arkipäivää

Tuotetiedot

Tuotekoodi GP-U999GTEEAEA
Valmistaja SAMSUNG
Maksa erissä keskimäärin noin 5,30 /kk
(Joustava erämaksu, 23 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 121,20 - Lue lisää

Kuvaus

SmartThings vision on ainutlaatuinen ratkaisu kodin valvontaan. Tavallisesta kamerasta poiketen kamera kuvaa vain muotoja, joten yksityisyyden suoja säilyy. Se antaa tarvittaessa varoituksen SmartThings-sovelluksen kautta. Tekniikasta tulee osa kotiasi ja minimalistinen muotoilu sulautuu helposti ympäristöön.

Jos joku odottamaton vierailija tai murtautuja tulee kotiisi, SmartThings vision tallentaa tapahtuman ääriviivakuvana ja lähettää videot automaattisesti sinulle hälytysviestinä SmartThings-sovelluksen kautta. Voit hallita ja valvoa tilannetta, vaikka et olisi kotona.

SmartThings vision käyttää DVS-tekniikkaa, jolla tallentuu käyttöalueella olevista henkilöistä vain ääriviivamuodot. Siten henkilöä tai paikkaa ei voida tunnistaa pelkästään kyseisestä kuvasta. Se auttaa myös suojaamaan kotisi yksityisyyttä, jotta kaikki mitä teette pysyy yksityisenä.

Hälytys ei enää mene päälle vahingossa. Laitteen Vision AI -tekniikka tunnistaa ihmiset ja jättää kotieläimet huomiotta. Saat hälytyksen vain, jos kotiin murtautuu joku tai tapahtuu muuta odottamatonta. Siksi et joudu huolestumaan turhaan kodin tapahtumista.

Hälytys lähtee heti ja saat apua perheenjäseniltä. SmartThings vision tunnistaa kaatumisen analysoimalla kuvasekvenssejä. Hälytys lähetetään suoraan hoitajille SmartThings-sovelluksen kautta. Onnettomuuden tallennusta voidaan katsoa ja pyytää apua paikalle.

Tule ovesta sisään kompuroimatta myös myöhään illalla. SmartThings vision toimii myös seinälamppuna. Lamppu syttyy tunnistaessaan sinut ja auttaa liikkumaan pimeässä. Sitä paitsi se näyttää osalta sisustusta.

Tavallisen kameran sijaan SmartThings vision sisältää edistynyttä tekniikkaa, josta käytetään nimitystä Dynamic Vision Sensor. Se tunnistaa muutokset valon intensiteetissä tietyllä etäisyydellä ja koodaa nämä muutokset ääriviivakuviksi. Samsungin oma erittäin herkkä tekniikka toimii nopeasti ja kuluttaa vähän dataa.

Lisätiedot

Paino 0.11 kg
Valmistaja

Tuotekoodi

GP-U999GTEEAEA