MOTOROLA MOTO G7 PLUS VIVIA RED

345,80278,87

Saatavuus

Etävarastossa 100 kpl
Toimitusaika 1-3 Arkipäivää

Tuotetiedot

Tuotekoodi PADU0011NL
Valmistaja UNNAMED

Klarna-osamaksulla

Maksa erissä keskimäärin noin 17,90 / kuukausi (Joustava erämaksu, 24 kuukauden maksuajalla)

Luoton kokonaiskustannus 429,90 - Lue lisää -

Kuvaus

Nauti suuren näytön viihteestä 6,2″ Full HD+ -näytöllä, joka on suurin koskaan moto g -puhelimessa ollut näyttö. 19:9 kuvasuhde ja uusi minimalistinen kastepisaratyylinen suunnittelu luo erittäin leveän ja mukaansatempaavan katselukokemuksen elokuville, peleille, valokuville ja paljon muulle.

Nopeasti reagoiva kahdeksanytiminen Qualcomm Snapdragon 636 -suoritin tehostaa suorituskykyä 3D-peleistä videoeditointiin.

Vettä hylkivä ja kestävä
Nauti miellyttävän otteen takaavasta 3D-muotoillusta Corning Gorilla -lasista, joka suojaa puhelimesi molempia sivuja naarmuuntumiselta.
Vettä hylkivä suunnittelu suojaa puhelinta tahattomalta veden läikkymiseltä, hieltä ja kevyeltä sateelta.

Terävä, yksityiskohtainen alhaisen valaistuksen valokuvaus
16 MP:n ja 5 MP:n kaksoiskamerajärjestelmä käyttää suuria pikseleitä ja leveää f/1.7 aukkoa ja nappaa taiteellisia syvätehosteita jopa ulkona ja alhaisessa valossa. Saat lisäksi parempia omakuvia 12 MP:n etukameralla, jossa on kiinteä näyttösalama.
Moto g-puhelimen uusi ominaisuus, OIS, parantaa yökuvien laatua vähentämällä tärisevien käsien tai tahattoman liikkeen aiheuttamaa liikesumua.
Korkeatarkkuuksinen zoomi palauttaa automaattisesti yksityiskohdat ja selkeyden, jotka normaalisti katoavat digitaalisessa zoomauksessa.

Nopeiten latautuva moto g
Saat 12 tuntia akkuvirtaa vain 15 minuutissa 27 W turbopower-latauksella. Täyteen ladattuna 3000 mAh akku kestää koko päivän.

Lisätiedot

Valmistaja

Tuotekoodi

PADU0011NL