KINGSTON 16GB IRONKEY VAULT PRIVACY 50 AES-256 ENCRYPTED, FIPS 197

46,2037,26

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Heti toimitettavissa 7 kpl
Toimitusaika 2-5 Arkipäivää

Tuotetiedot

Tuotekoodi IKVP50/16GB
Valmistaja KINGSTON
Maksa erissä keskimäärin noin 5,00 /kk
(Joustava erämaksu, 11 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 55,40 - Lue lisää

Kuvaus

Kingston IronKey Vault Privacy 50 -sarjan laadukkaissa USB-muistitikuissa on yritystason suojausominaisuudet, kuten FIPS 197 -sertifioitu 256-bittinen laitepohjainen salaus XTS-tilassa sekä suojaus väsytyshyökkäyksiltä ja BadUsb-hyökkäyksiltä digitaalisesti allekirjoitetulla laiteohjelmistolla. VP50- sarja on myös TAA-yhteensopiva. Koska salattu tallennustila on täysin käyttäjän hallussa, VP50-sarja on Internet- ja pilvipalveluja parempi tapa tietojen suojaamiseen.

Vault Privacy 50 tukee usean salasanan (pääkäyttäjä, käyttäjä ja kertakäyttöinen palautus) -asetusta monimutkaisen salasanasuojauksen ja salalauseen tiloissa. Tämä helpottaa tietojen käytön palauttamista, jos jokin salasanoista unohtuu. Perinteinen monimutkaisen salasanan tila sallii 6–16 merkkiä pitkän salasanan, jossa voidaan käyttää kolmea neljästä merkistöstä. Uusi salalausetila mahdollistaa PIN-numerokoodin, lauseen, sanaluettelon tai jopa 10–64 merkin pituisen salalauseen, joka voi olla vaikka tietyn kappaleen sanoituksia. Pääkäyttäjä voi ottaa käyttöön käyttäjän salasanan ja kertakäyttöisen palautuksen salasanan tai nollata käyttäjän salasanan tietojen käytön palauttamiseksi. Salasanan syöttämisen helpottamiseksi voidaan ottaa käyttöön silmäkuvake, jota painamalla käyttäjä näkee kirjoitetun salasanan. Tämä vähentää epäonnistuneisiin kirjautumisyrityksiin johtavia kirjoitusvirheitä.
Väsytyshyökkäyksiltä suojaava ominaisuus lukitsee käyttäjän tai kertakäyttöisen palautuksen salasanat, jos salasana syötetään väärin 10 kertaa peräkkäin, ja tyhjentää aseman kryptografisesti, jos pääkäyttäjän salasana syötetään väärin 10 kertaa peräkkäin.

Sekä pääkäyttäjä että käyttäjä voivat ottaa käyttöön vain luku -tilan, joka kirjoitussuojaa aseman haittaohjelmilta ja epäluotettavilta järjestelmiltä. Lisäksi sisäänrakennettu virtuaalinen näppäimistö suojaa salasanat keylogger- ja screenlogger-haittaohjelmilta. FIPS 197 -sertifioinnin ja TAA-yhteensopivuuden ansiosta organisaatiot voivat mukauttaa ja määrittää VP50-sarjan asemia tuotetunnuksella (PID) integroitaviksi tavallisiin päätepisteen hallintaohjelmistoihin sekä täyttääkseen yrityksen IT- ja tietoturvavaatimukset Kingston Customization Program -ohjelman kautta. Pienet ja keskisuuret yritykset voivat käyttää pääkäyttäjän roolia asemiensa paikalliseen hallintaan. Pääkäyttäjä voi esimerkiksi määrittää tai nollata käyttäjän ja kertakäyttöisen palautuksen salasanat, palauttaa lukittujen asemien tiedot käyttöön sekä varmistaa lakien ja säädösten noudattamisen rikostutkintojen yhteydessä.

  • FIPS 197 -sertifioitu, varustettu 256-bittisellä XTS-AES-salauksella
  • Suojaus väsytys- ja BadUSB-hyökkäyksiltä
  • Usean salasanan asetus monimutkaisen salasanan ja salalauseen tiloissa
  • Uusi salalausetila
  • Kaksi vain luku (kirjoitussuojaus) -asetusta
  • Pienten ja keskisuurten yritysten asemien paikallinen hallinta
Yleistä
Tuotetyyppi USB Flash-asema
Tallennuskapasiteetti 16 Gt
Laitteistosalaus Kyllä
Salausalgoritmi FIPS 197, 256-bit AES-XTS
Muisti
Lukunopeus Jopa 250 MB/s
Kirjoitusnopeus Jopa 180 MB/s
Liitäntätyyppi USB 3.2 Gen 1
Ominaisuudet Salasanasuojaus, vesitiivis
Muuta
TAA-yhteensopivuus Kyllä
Ohjelmisto / Järjestelmävaatimukset
Vaadittu käyttöjärjestelmä Windows 8.1 / 10, Apple macOS 10.14.x tai uudempi, Windows 11
Valmistajan takuu
Huolto ja tuki Rajoitettu takuu – tekninen tuki – 5 vuotta
Mitat & paino
Leveys 77.9 mm
Syvyys 21.9 mm
Korkeus 12 mm
Ympäristötiedot
Vähimmäiskäyttölämpötila 0 °C
Enimmäiskäyttölämpötila 60 °C

Lisätiedot

Paino 0,1 kg
Valmistaja

Tuotekoodi

IKVP50/16GB

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KINGSTON 16GB IRONKEY VAULT PRIVACY 50 AES-256 ENCRYPTED, FIPS 197”