HUAWEI WS5280-20 Q2 WIFI MESH SYSTEM

207,05166,98

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Heti toimitettavissa 50 kpl
Toimitusaika 1-3 Arkipäivää

Tuotetiedot

Tuotekoodi 53036505
Valmistaja HUAWEI
Maksa erissä keskimäärin noin 10,30 /kk
(Joustava erämaksu, 24 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 248,30 - Lue lisää

Kuvaus

Tehokas Huawei Q2 WiFi Mesh -pakkaus tuo nopean ja vakaan WiFi-verkon koko kotiisi, voit liikkua esimerkiksi alakerrasta yläkertaan tai sisältä pihalle, eikä yhteys häiriinny tai hidastu.
Pakkaus sisältää 3 yksikköä, jotka kattavat jopa 360 neliömetrin pinta-alan ja takaavat saumattoman verkkoyhteyden.
Q2 WiFi Mesh takaa myös nopeimmat yhteydet jokaiselle verkkoon kytketylle laitteelle, sillä se analysoi jokaisen erillisen yksikön signaalin vahvuuden, ja valitsee aina nopeimman ja vahvimman yhteyden laitteellesi.
Toimivuuden lisäksi yksiköt ovat myös tyylikkäitä. Valkoisten yksiköiden moderni lieriömäinen muotoilu ja alaosan pehmeä sininen valo tekevät laitteesta myös silmälle miellyttävän, joten niitä ei tarvitse piilotella vaan ne voivat olla osa sisustusta.
Verkkoon on mahdollista yhdistää vielä enemmän yksiköitä ja luoda vieläkin suurempi ja yhtenäinen langatonverkko. Jokaiseen yksikköön on mahdollista liittää 64 uutta yksikköä, eli yhteensä jopa 192 yksikköä. Koko verkkoon kirjaudutaan vain yhdellä SSID-tunnuksella ja salasanalla.
Huawei Smart Home-sovelluksella voit hallita kätevästi verkon asetuksia, luoda vierasverkkoja ja tarvittaessa asettaa lapsille käyttörajoituksia ja aikarajoja.
Helppo Plug&Play-asennus. Ottaaksesi Huawein WiFi Q2 Meshin käyttöön, sinun tarvitsee asentaa vain ensimmäinen yksikkö, ja sitten voit asettaa kaksi muuta yksikköä haluamillesi paikoilleen.

Lisätiedot

Valmistaja

Tuotekoodi

53036505