HUAWEI FREEBUDS 3I WHITE

109,0587,94

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Heti toimitettavissa 331 kpl
Toimitusaika 1-3 Arkipäivää

Tuotetiedot

Tuotekoodi 55033023
Valmistaja HUAWEI
Maksa erissä keskimäärin noin 5,40 /kk
(Joustava erämaksu, 24 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 130,80 - Lue lisää

Kuvaus

Täydelliset sekä korvillesi että tyylillesi. Ergonomisesti muotoillut ja hyvin korviin istuvat langattomat kuulokkeet tarjoavat miellyttävän käyttökokemuksen. Kuulokkeet pysyvät hyvin korvissa ja FreeBuds3i-kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus, eli kuulet äänen kirkkaasti myös hälyisässä ympäristössä.

Vastamelun suodatus ja selkeä äänenlaatu puheluissa. Kuulokkeet alentavat melutasoa jopa 32dB. FreeBuds3i:ssä on kolme mikrofonia, joiden ansiosta äänesi kuuluu kirkkaana puheluissa, ja taustamelu suodattuu pois. Näillä kuulokkeilla puheluiden äänenlaatu on huippuluokkaa.

Pieni koko, mahtava ääni. HuaweiFreeBuds3i-kuulokkeiden kaiuttimet on huolellisesti viritetty tuottamaan aitoja, tasapainoisia ääniä, ja 10 mm: n suuret dynaamiset ajurit takaavat voimakkaan basson ja selkeän diskantin.

Pitkä akunkesto ja nopea lataus.Kuulokkeita säilytetään latauskotelossa, jonka ansiosta kuulokkeiden 3.5 tunnin akunkeston saa pidennettyä 14 tuntiin säilyttämällä kuulokkeita latauskotelossa. Latauskotelo on erittäin tehokas, sillä jo 15 minuutin latauksella saat 90min kuunteluaikaa kuulokkeisiisi.

Nopea pariliitos puhelimesi kanssa.Yhdistä HuaweiFreeBuds3i automaattisesti puhelimeesi, kun avaat kuulokkeiden latauskotelon. Puhelimesi näytölle tulee ponnahdusikkuna kuulokkeiden yhdistämisestä. Akun varaustaso on näkyvissä kun yhdistät kuulokkeet. Huom. ponnahdusikkuna vaatii Huawei-puhelimen, jossa on EMUI 10 -tai uudempi käyttöliittymä.

Ohjaa kuulokkeita tuplanapauksilla. HuaweiFreeBuds3i -kuulokkeet keskeyttävät automaattisesti musiikin, kun otat kuulokkeen pois korvastasi. Kun laitat kuulokkeet takaisin korvaan, musiikki alkaa soimaan uudestaan. Napauttamalla kaksi kertaa vasenta kuuloketta korvassasi, saat vastamelutoiminnon päälle/pois. Voit myös vastata saapuvaan puheluun tai lopettaa puhelun pitkällä/hitaalla napautuksella. Androidiin saatavalla AI Life-sovelluksella voit valita itse, mitä napautustoimintoja haluat käyttää.

Huom. HuaweiFreeBuds3i -kuulokkeet ovat Android-ja iOS-yhteensopivat, mutta AI Life –sovellus vaatii Android9 -käyttöjärjestelmän tai uudemman. AI Life-sovelluksen avulla voit esimerkiksi valita mitkä toiminnot tapahtuvat kuulokkeita napauttamalla, ja voit säätää vastameluasetuksen voimakkuutta

Lisätiedot

Valmistaja

Tuotekoodi

55033023

Tuotetyyppi

Kuulokkeet

Käyttötapa

In-ear

Suositeltu käyttö

Puhelut ja musiikki

Tuotteen väri

Valkoinen

Kuulokkeiden tyyppi

Kaksikanavainen

Äänenvoimakkuuden säätö

Kosketus

Alkuperämaa

Kiina

Yhteysteknologia

Langaton

3,5 mm liitin

Ei

USB-liitettävyys

Kyllä

Bluetooth

Kyllä

USB-liitin

USB Type-C

Bluetooth-versio

5.0

Korvakytkentä

Korvan sisäinen

Ajuriyksikkö

1 cm

Mikrofonityyppi

Kiinteä

Melunvaimennus

Kyllä

Paristokäyttöinen

Kyllä

Akkutyyppi

Sisäänrakennettu akku

Akun käyttöikä (maks.)

1 h

Valmiusaika

24 h

Tuotteen leveys

41,8 mm

Tuotteen syvyys

23,7 mm

Tuotteen korkeus

19,8 mm

Paino

5,5 g

Latauskotelo

51 g

Latauskotelon liitintyyppi

USB Type-C

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HUAWEI FREEBUDS 3I WHITE”