EPSON PINEAPPLE SINGLEPACK MAGENTA 604 INK

9,907,98

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Heti toimitettavissa 14 kpl
Toimitusaika 1-3 Arkipäivää

Tuotetiedot

Tuotekoodi C13T10G34010
Valmistaja EPSON
Maksa erissä keskimäärin noin 5,90 /kk
(Joustava erämaksu, 2 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 11,90 - Lue lisää

Kuvaus

Epsonin 604 Ananas -mustekasetit

Nämä Epsonin laajaan tutkimus- ja kehitysprosessiin perustuvat erilliset mustekasetit tarjoavat edullisen, mutta luotettavan tulostusratkaisun.

Epsonin luotettavat neljän värin erilliset mustekasetit ovat ihanteellisia jokapäiväiseen tulostukseen. Valikoimasta löytyy edullinen mustekasetti kaikkiin tarpeisiin sekä vakio- että XL-kokoisena ja yksittäis- ja moniväripakkauksena. Musteet on helppo tunnistaa kaupassa niihin merkitystä ananaksen kuvasta.

Musteiden riittoisuus
Likimääräinen sivukapasiteetti perustuu ISO/IEC 24711/24712- tai ISO/IEC 29102/29103 -standardeihin. Todellinen kapasiteetti vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield

604 musta: 150 sivua
604 väri: 130 sivua
604 XL-musta 500 sivua
604 XL-väri: 350 sivua

Kuvaus
Epsonin luotettavat neljän värin erilliset mustekasetit ovat ihanteellisia jokapäiväiseen tulostukseen. Valikoimasta löytyy edullinen mustekasetti kaikkiin tarpeisiin sekä vakio- että XL-kokoisena ja yksittäis- ja moniväripakkauksena. Musteet on helppo tunnistaa kaupassa niihin merkitystä ananaksen kuvasta.
Tuotteen ominaisuudet
 • Edullinen ja luotettava
  Nauti luotettavista tulosteista edullisesti käyttämällä Epsonin neljän värin 604-musteita. Värimusteiden ja mustan pigmenttimusteen yhdistelmän ansiosta tällä mustesarjalla voi tuottaa selkeitä ja värikkäitä tulosteita.
 • Vähennä tulostuskustannuksiasi XL-musteilla
  Nämä edulliset musteet toimitetaan erillisinä mustekasetteina, joten vain loppuun kulunut väri täytyy vaihtaa. XL-koon mustekaseteilla tulostat jopa 500 mustavalkoista ja 350 värillistä sivua1.
 • Optimoitu Epsonin tulostimia varten
  Epsonin musteet ja paperit on suunniteltu varta vasten Epsonin tulostimia varten, ja ne takaavat parhaan mahdollisen tuloksen kerta toisensa jälkeen. Epsonilla on myös mustekasettien kierrätysohjelma.
 • Aito tuote
  Epsonin aidoilla musteilla tulostat helposti ja luotettavasti. Investoimme voimakkaasti tutkimuksiin ja huipputeknisiin valmistustiloihin ja testaamme tuotteemme perusteellisesti, jotta voimme tarjota parasta laatua asiakkaillemme.
 • Aito Epsonin EasyMail-pakkaus
  Verkossa tehdyt musteostokset voidaan kätevästi toimittaa suoraan kotiisi EasyMail-pakkauksellamme. Mikä hienointa, olemme suunnitelleet pakkauksen niin, että se on riittävän pieni mahtuakseen useimpiin postilaatikkoihin. Näin vältät tarpeettomat matkat toimituksia noutamaan.
Kulutustavara
Kulutustarviketyyppi Mustepatruuna
Tulostusteknologia Mustesuihku
Väri Magenta
Sisältyvä määrä 1 paketti
Mustekapasiteetti 2.4 ml
Tuotto Jopa 130 sivua
Muuta
Pakkaustyyppi Kuplapakkaus
Yhteensopivuustiedot
Yhteensopivuus: Epson EPL 4200

Epson Home Cinema 3200

Epson Stylus Photo 2200

Lisätiedot

Paino 0,032 kg
Valmistaja

Tuotekoodi

C13T10G34010

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EPSON PINEAPPLE SINGLEPACK MAGENTA 604 INK”