DELTACO GAMING pelaajan tarvikepaketti, hiiri, hiirimatto, näppäimistö

Tuotetiedot

Tuotekoodi GAM-047
Valmistaja DELTACO GAMING
Tämä tuote on arkivoitu eikä ole enää myynnissä. Voit selata muita samankaltaisia tuotteita täältä

Kuvaus

DELTACO GAMING pelaajan tarvikepaketti, hiiri, hiirimatto, RGB-näppäimistö, hopea/musta


Täysimittainen tarvikepaketti, johon kuuluu hiiri, hiirimatto ja näppäimistö. Näppäimistössä on membraanikytkimet, matalaprofiiliset näppäimet, pohjoismainen näppäinasettelu ja kuuden näppäimen anti-ghosting-toiminto. Se sisältää galvanoidusta metallista valmistetun pohjalevyn, joka tekee käytöstä erittäin vakaata. RGB-taustavalo on tyypiltään kiinteä, ja sen saa kytkettyä päälle tai pois päältä Scroll Lock -painikkeen avulla.


Hiiri sisältää Instant 704 -tunnistimen. Siinä on 125 Hz:n USB-päivitystaajuus ja neljä eri tarkkuusasetusta (1200, 1600, 2400 ja 3200 dpi). Hiiressä on kuusi painiketta, ja taustavalon värivaihtoehtoihin kuuluvat sininen, punainen, violetti ja vaaleanpunainen. Laite kytketään tietokoneeseen punotulla USB kaapelilla, jonka pituus on 1,5 metriä.


Hiirimatto on yksinkertainen, mutta tyylikäs. Sen vasemmassa alanurkassa on Deltaco Gaming -logo. Yläosassa on kangaspäällyste, joka toimii yhtä hyvin niin optisilla kuin laser-pohjaisimilla tunnistimilla. Pohjassa on kumipäällyste, joka pitää hiirimaton lujasti paikallaan.


Näppäimistön mitat (LxSxK): 430 x 175 x 20 mm
Näppämistön paino: 849 g


Hiiren mitat (LxSxK): 73 x 125 x 40 mm
Hiiren paino: 109 g


Hiirimaton mitat (LxSxK): 320 x 270x 2 mm
Hiirimaton paino: 130 g

Lisätiedot

Paino 1.51 kg
Valmistaja

Tuotekoodi

GAM-047

Liittyvät tuotteet