AOC 16T2 16″ FHD IPS MICROHDMI/USB-C/8000MAH BATTERY

411,50331,85

Saatavuus

Noutopisteessä 0 kpl
Heti toimitettavissa 45 kpl
Toimitusaika 3-7 Arkipäivää

Tuotetiedot

Tuotekoodi 16T2
Valmistaja UNNAMED
Maksa erissä keskimäärin noin 20,60 /kk
(Joustava erämaksu, 24 kuukauden maksuajalla KLARNA erämaksulla)
Luoton kokonaiskustannus 493,40 - Lue lisää

Kuvaus

AOC:n 16T2 moninkertaistaa työ- ja pelimahdollisuudet hetkessä. 9mm:n huippukevyt 15.6″ IPS-näyttö tarjoaa kirkkaat värit sisältäen myös 10-pisteen projektiivisen kosketustunnistustekniikan. Se voidaan liittää kannettavaan tietokoneeseen tai älypuhelimeen USB-C -portin avulla muutamassa sekunnissa. Sitä voidaan myös helposti käyttää ja säilyttää pakkaukseen kuuluvalla älysuojalla.

  • 10-pisteen kapasitiivisen kosketustunnistustekniikan ansiosta näyttö tunnistaa helposti 10 sormenjälkeä yhdellä kertaa.
  • 16T2 on vain 9mm ohut ja painaa likimäärin 1kg ilman sen suojusta. Se sopii täydellisesti mihin tahansa reppuun tai käsilaukkuun ja on helppo kuljettaa. Näyttö on lisäksi tukeva ja naarmunkestävä (H3-kovuusluokka).
  • Näytön IPS-paneeli takaa erinomaisen katselukokemuksen kirkkailla ja realistisilla väreillä. Häikäisyn estävä pinnoite estää lisäksi näytön haitalliset heijastukset.
  • 16T2:n molemmilla puolilla olevat USB-C -portit mahdollistavat tietokoneen tai älypuhelimen liittämisen hetkessä yhdellä kaapelilla. USB-C syöttää data- ja videosignaalit sekä virran samanaikaisesti yhden kaapelin välityksellä.
  • Mukana tuleva älysuoja suojaa näytön kolhuilta ja naarmuilta laukussa ollessa. Käytön aikana älysuoja muodostaa joustavan telineen, joka mahdollistaa näytön asettamisen helposti pysty- tai vaaka-asentoon.
  • Integroidut stereokaiuttimet 2x 1W -ääniteholla parantavat äänenlaatua videoiden katselua tai pelaamista varten.
  • Näytössä on 8000mAh akku, joka käytön aikana syöttää virtaa monitoriin. Sammutettuna se toimii virtalähteenä, jonka avulla voidaan ladata muita laitteita USB-C -porttia käyttäen.

Lisätiedot

Paino 2.18 kg
Valmistaja

Tuotekoodi

16T2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AOC 16T2 16″ FHD IPS MICROHDMI/USB-C/8000MAH BATTERY”