Data-Systems

Tuoteryhmät

1.4.2018 Dell XPS 8.gen - Edelleen maailman pienin!

Premium-luokan valmistusmateriaalit, huippuluokan viimeistely, silmiä hivelevän tyylikäs sunnittelu ja upeat ohutraamiset InfinityEdge- näytöt ovat tehneet XPS-sarjasta Dellin kaikkien aikojen palkituimman mallisarjan. Nyt paras on entistä parempi!

Täysin uusi Dell XPS 13 (9370) korjasi muun muassa CES 2018 -messujen Innovation Awards Honoree -pystin, minkä lisäksi mallisarja sai ympäristöystävällisestä suunnittelusta ja valtamerimuovin hyödyntämisen tekniikoista Best of Innovation -palkinnon.

Maailman pienin Ultrabook on nyt entistä pienempi ja kevyempi: edeltäjäänsä nähden 23% ohuempi näyttöreunus on vain 4mm leveä! Tehokkaat 8. sukupolven Intel-neliydinprosessorit uudistetulla jäähdytinratkaisulla takaavat huippuluokan suorituskyvyn, ylivoimaisen käyttömukavuuden ja pitkän akunkeston.

Kaikki mallit on varustettu vakiona huippunopealla Thunderbolt 3 -liitännällä, joten valinnaisen telakointiaseman avulla koneet on liitettävissä kaikkiin työpisteen laitteisiin vain yhtä kaapelia käyttämällä. Ja mikä parasta, kannettava latautuu samalla!

Jokaisen unelmatyökone on nyt saatavilla. Tutustu tästä