Data-Systems

Tuoteryhmät

APC Smart-UPS Lithium Ion UPS:it

Litiumioniakuilla varustettu Smart-UPS online tarjoaa huolto- ja kustannustehokkuusetuja:

Pidempi elinikä: Litiumioniakut mahdollistavat yli 10 vuoden käyttöiän.
Pienempi koko ja paino: Suuremman energiatiheyden ansiosta litiumioniakut synnyttävät huomattavasti pienemmän hiilijalanjäljen ja ne painavat noin 30 prosenttia vähemmän kuin suljetut lyijyakut.

Pienemmät huollosta ja omistamistesta kertyvät kustannukset: Kaksi kertaa pidemmän akun kestoiän ansiosta UPS-järjestelmän eliniän aikana tehtävä huolto ja siihen liittyvät kustannukset pienenevät jopa 53 prosenttia.
Turvallisuus: APC:n taattu turvallisuus, korkealuokkainen suunittelu ja turvallisuusasetusten noudattaminen (UL 1973, UL1642/IEC62133) tuovat käyttäjille entistä enemmän turvallisuusvarmuutta.

Parempi suorituskyky korkeassa lämpötilassa: Litiumioniakut toimivat entistä korkeammassa keskilämpötilassa (esimerkiksi 40°C/104°F) ilman, että UPSin varakäyntiaika kärsii.

Pidempi varakäyntiaaika: Smart-UPS On-Line -järjestelmä on konfiguroitavissa usean litiumioniakkuyksikön kanssa tarjoten edellytykset vastata IT- ja liiketoimintaympäristöjen asettamiin tiukkoihin varakäyntiaikavaatimuksiin.
Etähallintaominaisuudet: Esiasennettu verkkokortti (Network Management Card) Edge-sovellusten näkyvyyttä monitorointi- ja hallintaominaisuuksien avulla.

Pitkä tehdastakuu: 5 vuoden takuu sisältäen akut


Katso kaikki tuotteet tästä

Kysy lisää APC tuotteista: myynti@data-systems.fi / 09-756 2070