TIEDOTE KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSESTA TOIMINTAAMME

Kotimaan pakettiliikenne toimii lähes normaalisti. Yksittäisiä paikkakuntakohtaisia 1-2 arkipäivän viivästyksiä saattaa kuitenkin esiintyä. Suosittelemme valitsemaan Postin Express pakettipalvelun kiireellisissä tapauksissa. Valitettavasti Aasista tulevissa lähetyksissä on ollut paljon viivästyksiä ja arvioidut toimituspäivät saattavat viivästyä. Saapumisaikoija päivitetään kuitenkin verkkokauppaan aktiivisesti.

Koska korona aiheutti kesällä tehtailla paljon tuotantokatkoksia, heijastuu se edelleen joidenkin tilaustuotteiden pitkittyneenä toimitusaika. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi värikasetit ja etätyöskentelyyn suunnatut tuotteet. Jos tuotteet kohdalla ei ole saatavuutta voi toimitusaika pitkittyä alkuperäisestä arviosta.

Paketteja voi noutaa normaalisti  pakettiautomaateista. THL:n mukaan koronavirus ei tartu lähetysten välityksellä, eikä yhtään tartuntaa tavaroiden kautta ole todettu. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Mikäli ette halua asioida pakettiautomaatilla, voi verkkokaupassamme valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen. Toimitamme Kotipaketit haluttuun osoitteeseen ilman lähikontaktia. Kotipaketin luovutuksessa kuljettaja ei pyydä kuittausta vastaanottajalta, vaan kuljettaja kuittaa lähetyksen. Lähetystä ei myöskään luovuteta vastaanottajalle käteen, vaan kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen.

Toimitusmaksujamme on alennettu alk. 4,90 €

Noutopisteemme palvelee normaalisti arkisin 10:00 – 18:00 välisenä aikana. Korona aikana noutopiste luovuttaa kuitenkin vain ennakkoon tehdyt verkkokauppatilaukset ja maksuvälineenä käy ainoastaan kortit. Voit maksaa tilauksen myös kätevästi ennakkoon verkkokaupassamme. Pyydämme kuitenkin suosimaan ensisijaisesti postin kautta tapahtuvia toimituksia.

Puhelinpalvelumme on etätyskentelystä johtuen suljettu. Vastaamme sähköposteihin erittäin nopeasti.