TIEDOTE KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSESTA TOIMINTAAMME

Kotimaan lähetysten kulkuun koronavirustilanteella ei tällä hetkellä ole vaikutusta ja paketit kulkevat lähes normaalisti. Pyydämme suosimaan postin kautta tapahtuvia tilauksia.

Paketteja voi noutaa normaalisti  pakettiautomaateista. THL:n mukaan koronavirus ei tartu lähetysten välityksellä, eikä yhtään tartuntaa tavaroiden kautta ole todettu. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Mikäli ette halua asioida pakettiautomaatilla, voi verkkokaupassamme valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen. Toimitamme Kotipaketit haluttuun osoitteeseen ilman lähikontaktia. Kotipaketin luovutuksessa kuljettaja ei pyydä kuittausta vastaanottajalta, vaan kuljettaja kuittaa lähetyksen. Lähetystä ei myöskään luovuteta vastaanottajalle käteen, vaan kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen.

Toimitusmaksujamme on alennettu alk. 4,90 €

Noutopisteemme toimii rajoitetusti ja palvelee ainoastaan ennakkoon tilattujen noutojen luovutuksessa.
Noutotila on eristetty, eikä henkilökohtaamisia synny.
Maksuvälineenä käyvät vain KORTIT. Suosittelemme tilauksen maksamista ennakkoon sujuvan asioinnin varmistamiseksi.

Kaikessa muussa asioinnissa pyydämme käyttämään alla olevia asiointikanavia:

Sähköpostilla [email protected]
Puhelimitse (09) 7562070 arkisin 10:00 – 14:00

Toivotamme voimia ja jaksamista tämän hyvin haastavan tilanteen keskellä. Nyt jos koskaan tarvitaan joustavuutta, sinnikkyyttä ja uskoa tulevaan. Ihminen ja terveys ovat aina etusijalla.