TIEDOTE KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSESTA TOIMINTAAMME

Kotimaan pakettiliikenne toimii taas lähes normaalisti yksittäisiä 1-2 päivän viivästyksiä lukuunottamatta. Koska korona sulki kaukoidässä paljon tehtaita heijastuu se edelleen joidenkin tilaustuotteiden pitkittyneenä toimitusaika. Myös joidenkin yksittäisten tuotteiden kohdalla, toimitusaika 3-7 vrk voi esiintyä toimitusviiveitä johtuen lentorahdin takkuilusta EU alueella. Osa harvinaisemmista tuotteitsta kuten varaosista toimitetaan suoraan valmistajan varastolta EU alueelta. Jos tuotteen toimitusajan kohdalla on ilmoitettu “Tilaustuote toimitusaika arvio 2-4 viikkoa” voi tarkempaa toimitusaikaa tiedustella myynnistämme sähköpostilla.

Paketteja voi noutaa normaalisti  pakettiautomaateista. THL:n mukaan koronavirus ei tartu lähetysten välityksellä, eikä yhtään tartuntaa tavaroiden kautta ole todettu. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Mikäli ette halua asioida pakettiautomaatilla, voi verkkokaupassamme valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen. Toimitamme Kotipaketit haluttuun osoitteeseen ilman lähikontaktia. Kotipaketin luovutuksessa kuljettaja ei pyydä kuittausta vastaanottajalta, vaan kuljettaja kuittaa lähetyksen. Lähetystä ei myöskään luovuteta vastaanottajalle käteen, vaan kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen.

Toimitusmaksujamme on alennettu alk. 4,90 €

Noutopisteemme palvelee normaalisti arkisin 10:00 – 18:00 välisenä aikana. Korona aikana noutopiste luovuttaa kuitenkin vain ennakkoon tehdyt verkkokauppatilaukset ja maksuvälineenä käy ainoastaan kortit. Voit maksaa tilauksen myös kätevästi ennakkoon verkkokaupassamme. Pyydämme kuitenkin suosimaan ensisijaisesti postin kautta tapahtuvia toimituksia.

Puhelinpalvelumme on kesäaikana suljettu. Vastaamme sähköposteihin erittäin nopeasti

myynti(at)data-systems.fi