Data-Systems on laajentamassa valikoimaansa Samsungin muistituotteiden osalta. Uudet tuotteet ovat tilattavissa heti ja ne saapuvat varastoon lähipäivien aikana. Valikoimassa jatkaa tuttuun tapaan suuren suosion saavuttanut EVO-muistikorttisarja. Rinnalle tulee tarkkaan valikoituja uusia tuotteita, jotka sopivat hyvin valmistajan ja myös Data-Systemssin muistivalikoimaan.

SAMSUNG PRO ENDURANCE

Tämä korttisarja tarjoaa ainutlaatuista kestävyyttä ja sopii erinomaisesti esim. Action-kameran, valvontakameran tms. tallennusvälineeksi. Kriittiset tidot pysyvät turvassa ja tallessa > Kortti on testattu tarkasti magneeteille 1, X-rays² ja vedelle (jopa 72 tuntia merivedessä, IEC 60529 & IPX7), ja lämpötilakestävyys on -25 ° C – 85 ° C. Kortti on vedenkestävä, magneetinkestävä, röntgensäteen kestävä. Korteilla on viiden vuoden rajoitettu takuu.

Samsung Pro Endurance -muistikortti voi saavuttaa jopa 100 MB/s lukunopeuden ja jopa 30 MB/s kirjoitusnopeuden, mikä sallii suurten videotiedostojen käsittelyn ja muut toimenpiteet nopeasti ja helposti.

Samsung-muistikortti sopii kaikille microSDHC/microSDXC- ja kaikille SDHC/SDXC -laitteille pakkauksen mukana tulevan kätevän SD-adapterin ansiosta.

Kortteja löytyy kolmessa kokoluokassa – 32 Gb, 64 Gb ja 128 Gb.

Uudet muistikortit löydät täältä

SAMSUNG FLASH DRIVE DUO PLUS


Tuplamukavuutta! Samsung Duo Plus on Type-C-liitännällä varustettu asema, jossa on myös perinteinen USB-liitin. Tietojen siirto on nopeaa helppoa. Oli sitten kyseessä puhelimen, tabletin tms. tietojen kopiointi/siirto > Tällä se onnistuu nopeasti ja helposti. Kunhan laitteessa on TYPE-C-liitäntä.

Tätä on markkinoille kaivattu ja nyt sellainen tulee saataville.

Asemia löytyy neljässä kokoluokassa – 32 Gb, 64 Gb, 128 Gb ja 256 Gb

Uudet Dua Plus muistit löydät täältä