Tervetuloa Data-Systemssin täysin uudistettuun verkkokauppaan.

Kahden vuoden kehitystyön tuloksena pääsimme viimeinkin julkaisemaan uuden verkkokaupan, jonka tuotemäärä on Suomen suurin. Perinteisiä IT-alan tuotteita kuten oheislaitteita ja komponentteja on yli 100.000. Loppu valikoima koostuu varaosista ja tarvikkeista, joiden löytämistä helpottaa kuusi erilaista hakupalvelua. Myös perinteinen haku on uudistettu ja se toimii entistä paremmin ja nopeammin.

Tuotekuvia ja lisätietietoja on nyt entistä kattavemmin ja tuotteiden löytäminen uudistetun horinsontaali pikanavigoinnin avulla on nopeampaan ja kategorisointia on parannettu. Kirjautuminen verkkokauppaan tapahtuu perinteisesti sähköpostiosoitteella, google tai Facebook tunnuksilla. Yritys- leasingasiakkaat saavat luottopäätöksen helposti vain valitsemalla maksuehdoksi laskun tai leasingin – jopa kahdessa tunnissa!

Valitettavasti emme pysty siirtämään vanhasta verkkokaupasta asiakkaiden ostohistoriaa. Voitte kuitenkin pyytää koska tahansa kopion tilausvahvistuksista, laskukopioista ym. osoitteesta [email protected]

Beta testausjakso kestää noin kuukauden ja tänä aikana pyrimme korjaamaan mahdolliset virheet joita kaupassa voi esiintyä heti käyttöönoton jälkeen vielä esiintyä. Otamme myös mielellään palautetta vastaan palautelomakkeen kautta.

Niklas Björksten

CEO – Data-Systems Oy